Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Pravila opreza

Pravila opreza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Zan Koethi


ISBN:

978-953-316-577-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9210

Broj strana:

238

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sarah Faber već deset godina ne izlazi iz svog stana, zbog užasne traume koju je proživjela. Naime, tri je duge godine provela zatočena u podrumu s još tri djevojke. Jedna od njih, njezina najbolja prijateljica, nije se izvukla.

Iako je godinama uspješno ignorirala pisma koje joj njezin otmičar šalje iz zatvora, sada, kad prijeti opasnost da će ovaj biti uvjetno pušten, shvaća kako će na njih morati obratiti pažnju. U njegovim su porukama skriveni tragovi koji bi ga mogli zauvijek spremiti iza rešetaka.

Sarah će stoga morati prebroditi svoju fobiju od vanjskog svijeta i suočiti se s mržnjom njezinih supatnica u podrumu, koje vjeruju da je ona surađivala s otmičarom. Otkrit će kako zvjerstva ne počinju i ne završavaju u podrumu, ali i naći način da napokon pobijedi prošlost…

Izuzetan debitantski roman Koethi Zan, čija su prava prodana u desetak zemalja i prije objavljivanja, zastrašujući je triler koji u žanr unosi val osvježenja i noviteta. Algoritam vam predstavlja ovaj odličan roman u prijevodu Predraga Mavara.

  • Originalni naziv: THE NEVER LIST
  • Prevodilac: Predrag Mava
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sarah Faber već deset godina ne izlazi iz svog stana, zbog užasne traume koju je proživjela. Naime, tri je duge godine provela zatočena u podrumu s još tri djevojke. Jedna od njih, njezina najbolja prijateljica, nije se izvukla. Iako je godinama uspješno ignorirala pisma koje joj njezin otmičar šalje iz zatvora, sada, kad prijeti opasnost da će ovaj biti uvjetno pušten, shvaća kako će na njih morati obratiti pažnju. U njegovim su porukama skriveni tragovi koji bi ga mogli zauvijek spremiti iza rešetaka. Sarah će stoga morati prebroditi svoju fobiju od vanjskog svijeta i suočiti se s mržnjom njezinih supatnica u podrumu, koje vjeruju da je ona surađivala s otmičarom. Otkrit će kako zvjerstva ne počinju i ne završavaju u podrumu, ali i naći način da napokon pobijedi prošlost… Izuzetan debitantski roman Koethi Zan, čija su prava prodana u desetak zemalja i prije objavljivanja, zastrašujući je triler koji u žanr unosi val osvježenja i noviteta. Algoritam vam predstavlja ovaj odličan roman u prijevodu Predraga Mavara.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter