Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ova djevojka je drukčija

Ova djevojka je drukčija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: J. J. Johnson


ISBN:

9789533165882

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4320

Broj strana:

216

Težina:

334 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Evie je drukčija. Ne samo po tome kako je odgojena – to je svakako neuobičajeno – nego i po svojim stavovima. Pametna je, samostalna, samouvjerena, razmišlja svojom glavom i spremna je za potpuno novi izazov – školu. Ne, nije joj sedam godina, već je cijeli život školovana kod kuće.

Neće joj dugo trebati da otkrije kako je škola potpuno novi svijet, svijet pun neočekivanih odnosa i događaja. Odjednom se suočava s novim problemima, a kako ne poznaje pravila, tako ih i ne poštuje, pa predlaže rješenja koja nisu baš uvijek dobrodošla i prihvaćena. Ona nije tip koji samo sjedi i čeka, ona uvodi promjene. Velike promjene. No kada pokrene revoluciju, svijet oko nje počet će se urušavati.

Za prvijenac J. J. Johnson, u izvrsnom prijevodu Sandre Mlađenović, zalijepit će se svi čitatelji i uživati u knjizi koja na potpuno drukčiji način govori o prijateljstvu, pravilima, granicama, moći i školi.

Ova knjiga je jednostavno drukčija.

  • Originalni naziv: This girl is different...
  • Prevodilac: Sandra Mlađenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Evie je drukčija. Ne samo po tome kako je odgojena – to je svakako neuobičajeno – nego i po svojim stavovima. Pametna je, samostalna, samouvjerena, razmišlja svojom glavom i spremna je za potpuno novi izazov – školu. Ne, nije joj sedam godina, već je cijeli život školovana kod kuće. Neće joj dugo trebati da otkrije kako je škola potpuno novi svijet, svijet pun neočekivanih odnosa i događaja. Odjednom se suočava s novim problemima, a kako ne poznaje pravila, tako ih i ne poštuje, pa predlaže rješenja koja nisu baš uvijek dobrodošla i prihvaćena. Ona nije tip koji samo sjedi i čeka, ona uvodi promjene. Velike promjene. No kada pokrene revoluciju, svijet oko nje počet će se urušavati. Za prvijenac J. J. Johnson, u izvrsnom prijevodu Sandre Mlađenović, zalijepit će se svi čitatelji i uživati u knjizi koja na potpuno drukčiji način govori o prijateljstvu, pravilima, granicama, moći i školi. Ova knjiga je jednostavno drukčija.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter