Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Napaljena

Napaljena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maja Sačer


ISBN:

978-953-316-516-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7732

Broj strana:

215

Težina:

205 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kad se dogodilo prvi put, mislila je kako je to plod njezine mašte. Drugi je put bila uvjerena da je od umora. Kod trećeg je sumnjala da je poludjela, a četvrti je konačno odlučila potražiti pomoć. Ipak, dosad se na to nije uspjela prisiliti, od očajnog straha da će biti ismijana. Tko bi uopće povjerovao u fantomske orgazme?

Rečenici iz romana Napaljena Maje Sačer bi valjalo još dodati i temeljnu dvojbu: jesu li nesputani i intenzivni orgazmi koji se nekontrolirano, bez očitog povoda, počinju događati glavnom liku romana Tijani prokletstvo ili blagoslov? Tko ne bi potpisao takav ugovor s đavlom ili onime tko je već nadležan za sladostrašće: česti orgazmi, potpuni, bez muke i kompliciranih odnosa s partnerima, nešto kao seksualna samodostatnost koja ne isključuje ni odnose s partnerima?

No, za seks postoji vrijeme i mjesto, povod i razlog, pa je ovaj orgazmički blagoslov zbunjujući, ako ne i izluđujući dar međunožja s kojim se treba nositi, u koji nitko neće povjerovati, od kojega se mora posumnjati u vlastito psihičko zdravlje.

Odjednom, Tijanin život se komplicira preko svake mjere, njezini odnosi s partnerima su trajno narušeni, na poslu je gledaju čudno i poprijeko, psiholozi su zbunjeni, a tortura orgazmima ne posustaje. Tijana postaje detektivka u štiklama koja istražuje – samu sebe.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad se dogodilo prvi put, mislila je kako je to plod njezine mašte. Drugi je put bila uvjerena da je od umora. Kod trećeg je sumnjala da je poludjela, a četvrti je konačno odlučila potražiti pomoć. Ipak, dosad se na to nije uspjela prisiliti, od očajnog straha da će biti ismijana. Tko bi uopće povjerovao u fantomske orgazme? Rečenici iz romana Napaljena Maje Sačer bi valjalo još dodati i temeljnu dvojbu: jesu li nesputani i intenzivni orgazmi koji se nekontrolirano, bez očitog povoda, počinju događati glavnom liku romana Tijani prokletstvo ili blagoslov? Tko ne bi potpisao takav ugovor s đavlom ili onime tko je već nadležan za sladostrašće: česti orgazmi, potpuni, bez muke i kompliciranih odnosa s partnerima, nešto kao seksualna samodostatnost koja ne isključuje ni odnose s partnerima? No, za seks postoji vrijeme i mjesto, povod i razlog, pa je ovaj orgazmički blagoslov zbunjujući, ako ne i izluđujući dar međunožja s kojim se treba nositi, u koji nitko neće povjerovati, od kojega se mora posumnjati u vlastito psihičko zdravlje. Odjednom, Tijanin život se komplicira preko svake mjere, njezini odnosi s partnerima su trajno narušeni, na poslu je gledaju čudno i poprijeko, psiholozi su zbunjeni, a tortura orgazmima ne posustaje. Tijana postaje detektivka u štiklama koja istražuje – samu sebe.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter