Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Žene koje suviše vole - Kad se stalno nadate da će se on promeniti

Žene koje suviše vole - Kad se stalno nadate da će se on promeniti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robin Norvud


ISBN:

9788660356781

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B5207

Broj strana:

271

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ne možete promeniti druge; možete promeniti sebe.

Da li vam je u životu najvažnije da imate nekoga koga ćete voleti? Da li uvek verujete u gospodina Pravog, i u to da više nećete biti usamljeni i depresivni kada budete s njim? Da li su vam dosadni fini muškarci koji su otvoreni, iskreni i nisu samostalni?

Ova knjiga je namenjena vama, ako smatrate da ljubav podrazumeva patnju. Poznati bračni terapeut i savetnik za parove, Robin Norvud opisuje prekomernu ljubav kao obrazac mišljenja i ponašanja, koji se kod određenih žena formira kao odgovor na probleme iz detinjstva.

Mnoge žene neprestano privlače nesrećni i nezdravi odnosi s muškarcima, a one se onda bore da ove veze, unapred osuđene na propast, uspeju. U ovoj najprodavanijoj knjizi o vezama autorka istražuje i otkriva koliko snažnu zavisnost izazivaju ovakve razarajuće ljubavi - ali pored toga nam ukazuje na zaista specifičan program oporavka od bolesti prekomerne ljubavi, koja muči žene širom sveta.

  • Originalni naziv: Women Who Love Too Much...
  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne možete promeniti druge; možete promeniti sebe. Da li vam je u životu najvažnije da imate nekoga koga ćete voleti? Da li uvek verujete u gospodina Pravog, i u to da više nećete biti usamljeni i depresivni kada budete s njim? Da li su vam dosadni fini muškarci koji su otvoreni, iskreni i nisu samostalni? Ova knjiga je namenjena vama, ako smatrate da ljubav podrazumeva patnju. Poznati bračni terapeut i savetnik za parove, Robin Norvud opisuje prekomernu ljubav kao obrazac mišljenja i ponašanja, koji se kod određenih žena formira kao odgovor na probleme iz detinjstva. Mnoge žene neprestano privlače nesrećni i nezdravi odnosi s muškarcima, a one se onda bore da ove veze, unapred osuđene na propast, uspeju. U ovoj najprodavanijoj knjizi o vezama autorka istražuje i otkriva koliko snažnu zavisnost izazivaju ovakve razarajuće ljubavi - ali pored toga nam ukazuje na zaista specifičan program oporavka od bolesti prekomerne ljubavi, koja muči žene širom sveta.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter