Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.517

Facebook slicica

Katalog

Informacije za izdavače


Dragi izdavači,
POINT knjižara, i pripadajuća WEB trgovina knjiga.ba već surađuje sa mnogim izdavačima i distributerima knjiga u regionu. Naravno, spremni smo da suradnju širimo i dalje, da surađujemo sa novim partnerima, da sklapamo nove ugovore i sprovodimo zajedničke ideje.

Nakon što napravimo dogovor vaše knjige će se pojaviti u našem katalogu. Hiljade novih kupaca će dobiti šansu da saznaju za vaše proizvode i da ih jednostavno naruče i kupe. Vaši kupci će dobiti novu mogućnost za nabavku knjiga a sigurno ćete dobiti i mnogo novih kupaca. Vaše knjige će biti kategorisane i dostupne kroz tražilicu.

Osim osnovnih bibliografskih podataka možete nam dostaviti i sadržaj knjige, recenzije, tekst zanimljivog poglavlja, rezime, detaljni opis ili bilo šta što mislite da može pomoći u tome da se kupci odluče za baš vašu knjigu. Više podataka generalno znači da ćete povećati šansu da se knjiga proda.

Svu brigu oko isporuke i naplate kao i tehnoloških procesa online poslovanja možete prepustiti nama. Za promociju se posebno brinimo jer naša web trgovina i vaše knjige se reklamiraju na mnogo lokalnih web stranica kao i kroz druge medije.

Kroz naš katalog je moguće da radite posebne akcijske promocije ili da radite najavljivanje knjiga koje će se tek pojaviti u prodaji kao i puštanje knjiga u pretplatu. Svako vaše novo izdanje koje objavite kroz naš web katalog je dostupno kupcima odmah, bez obzira u kojem kutku države ili svijeta se nalaze.

Isporuka ide najkasnije 24h od momenta poručivanja za knjige koje imamo na skladištu. Praktikujemo da pravimo sa Vama ugovor koji će obezbjediti da se knjige što prije mogu isporučiti kranjim kupcima, ugovor o prodaji ili konsignaciji knjiga. Pakiranje knjiga se obavlja sa pažnjom, bez mogućnosti slučajnog oštećenja.

Ako ste zainteresovani za suradnju naše kontakt podatke imate na stranici kontakt.

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

Sutra je novi dan - I tom

Margaret Mičel

27,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

Zlatokosa - Bajka s nalepnicama

Grupa autora

Redovna Cijena: 8,40 KM

Snižena cijena: 5,50 KM

Ostale knjige na popustu