Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

U sebi

U sebi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-004-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5673

Broj strana:

595

Težina:

1000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Melanie Stryder odbija utrnuti. Zemlju je pokorila vrsta parazitnih bića, zvanih duše. One zauzimaju umove svojih ljudskih nositelja, pritom zadržavajući njihova tijela.

Većina čovječanstva pokleknula je pred njima. Lutalica, iskusna duša kojoj je dano Melanieno tijelo, znala je za izazove življenja u ljudskom biću: nesnosne emocije, preživopisne uspomene. Ali Lutalica nije očekivala da će prethodna posjednica svoga tijela odbiti predati vlast nad svojim umom. Melanie počinje ispunjavati Lutaličine misli vizijama muškarca kojeg Melanie voli - Jareda, čovjeka koji još živi i skriva se. Lutalica se ne može razdvojiti od žudnje svoga tijela, i počinje čeznuti za muškarcem kojeg nikad nije upoznala…

Stephenie Meyer nakon serijala Sumrak predstavlja svoj prvi roman za odrasle: napetu priču o ljubavi i izdajstvu u budućnosti, gdje sudbina cijelog čovječanstva visi o niti, a ljubavni se trokut stvara između samo dva tijela. U sebi je uzbudljiv i nezaboravan roman koji će donijeti velik broj novih čitatelja jednoj od najpopularnijih spisateljica naših dana. Hrvatski prijevod potpisuje Lidija Lebinec, a naslovnica je preuzeta s originalnog izdanja.

  • Originalni naziv: The Host
  • Prevodilac: Lidija Lebinec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Melanie Stryder odbija utrnuti. Zemlju je pokorila vrsta parazitnih bića, zvanih duše. One zauzimaju umove svojih ljudskih nositelja, pritom zadržavajući njihova tijela. Većina čovječanstva pokleknula je pred njima. Lutalica, iskusna duša kojoj je dano Melanieno tijelo, znala je za izazove življenja u ljudskom biću: nesnosne emocije, preživopisne uspomene. Ali Lutalica nije očekivala da će prethodna posjednica svoga tijela odbiti predati vlast nad svojim umom. Melanie počinje ispunjavati Lutaličine misli vizijama muškarca kojeg Melanie voli - Jareda, čovjeka koji još živi i skriva se. Lutalica se ne može razdvojiti od žudnje svoga tijela, i počinje čeznuti za muškarcem kojeg nikad nije upoznala… Stephenie Meyer nakon serijala Sumrak predstavlja svoj prvi roman za odrasle: napetu priču o ljubavi i izdajstvu u budućnosti, gdje sudbina cijelog čovječanstva visi o niti, a ljubavni se trokut stvara između samo dva tijela. U sebi je uzbudljiv i nezaboravan roman koji će donijeti velik broj novih čitatelja jednoj od najpopularnijih spisateljica naših dana. Hrvatski prijevod potpisuje Lidija Lebinec, a naslovnica je preuzeta s originalnog izdanja.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter