Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poduka iz apstinencije

Poduka iz apstinencije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Perrota


ISBN:

978-953-316-032-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8799

Broj strana:

295

Težina:

479 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Stonewood Heights savršeno je mjesto za podizanje djece. Naći će se tamo dobrih škola, stabilnih društvenih vrijednosti, te zdravo tržište nekretninama. To je tipično američko predgrađe gdje se roditelji aktivno uključuju u odgoj svoje djece, a ni jedna se prilika za oplemenjivanje ne propušta.

Ruth Ramsey u lokalnoj srednjoj školi predaje seksualni odgoj. Čvrsto vjeruje da je užitak dobar, sram loš, a znanje da je moć.

Tim Mason je nogometni trener, bivši ovisnik koji se nakon potpunog sloma uspio spasiti. Tim je uz to i član evangelističke crkve kojoj se baš i ne sviđa to što Ruth predaje, a ni način na koji ona to čini, te daje sve od sebe kako bi se ona našla u središtu jedne poprilično negativne javne kampanje. A Ruth pak ne odobrava da crkva svoja učenja širi i van granica svoje zajednice. Ljuti protivnici u kulturalnom ratu u malome gradu, Tim i Ruth instinktivno prežu jedno od drugoga, no kad ih kontroverzan događaj na nogometnom igralištu primora da doista počnu razgovarati, naći će se u situaciji u kojoj će biti prisiljeni preispitati ispravnost možda prebrzo stečenih prvih dojmova.

  • Originalni naziv: THE ABSTINENCE TEACHER...
  • Prevodilac: Hrvoje Mirošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Stonewood Heights savršeno je mjesto za podizanje djece. Naći će se tamo dobrih škola, stabilnih društvenih vrijednosti, te zdravo tržište nekretninama. To je tipično američko predgrađe gdje se roditelji aktivno uključuju u odgoj svoje djece, a ni jedna se prilika za oplemenjivanje ne propušta. Ruth Ramsey u lokalnoj srednjoj školi predaje seksualni odgoj. Čvrsto vjeruje da je užitak dobar, sram loš, a znanje da je moć. Tim Mason je nogometni trener, bivši ovisnik koji se nakon potpunog sloma uspio spasiti. Tim je uz to i član evangelističke crkve kojoj se baš i ne sviđa to što Ruth predaje, a ni način na koji ona to čini, te daje sve od sebe kako bi se ona našla u središtu jedne poprilično negativne javne kampanje. A Ruth pak ne odobrava da crkva svoja učenja širi i van granica svoje zajednice. Ljuti protivnici u kulturalnom ratu u malome gradu, Tim i Ruth instinktivno prežu jedno od drugoga, no kad ih kontroverzan događaj na nogometnom igralištu primora da doista počnu razgovarati, naći će se u situaciji u kojoj će biti prisiljeni preispitati ispravnost možda prebrzo stečenih prvih dojmova.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter