Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Majanska mitologija - Antistres bojanka

Majanska mitologija - Antistres bojanka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533168982

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5445

Broj strana:

104

Težina:

364 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako bismo uistinu spoznali sami sebe i poboljšali kvalitetu svoga svakodnevnoga života, moramo pronaći način da utišamo buku vanjskoga svijeta, istražimo vlastitu maštovitost i izrazimo se na kreativan način. Ova antistresna bojanka pruža kontemplativno iskustvo koje vas vodi kroz put oslobođenja od materijalizma i cinizma.

Inspiraciju za ručno rađene crteže autor ove knjige pronašao je u motivima i temama iz Majanske civilizacije. U ovom izdanju možete bojati ilustracije antičkih kalendara, jedinstvenih simbola i mitoloških bića. Svaka stranica bojanke poigrat će se vašom maštom jer uz crteže se na svakoj drugoj stranici nalaze zanimljivi podaci o religiji i kulturi nekoć napredno razvijenog društva. Majanska antistres bojanka ne pruža samo relaksaciju misli, već omogućava i upoznavanje s jednom od najintrigantnijih civilizacija u ljudskoj povijesti.

Živimo u ubrzanom tehnološkom svijetu, ali ono što vas čeka unutar stranica ove bojanke je odmicanje od ograničene stvarnosti i stjecanje zadovoljstva iz proizvodnje nečega lijepoga i jedinstvenoga. Nemojte zaboraviti da je i sam proces bojanja odličan način zabave i komuniciranja sa svojim unutarnjim djetetom.

Stoga uzmite svoje bojice, isključite šum vanjskoga svijeta i ispunite svoj život bojama!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x290
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako bismo uistinu spoznali sami sebe i poboljšali kvalitetu svoga svakodnevnoga života, moramo pronaći način da utišamo buku vanjskoga svijeta, istražimo vlastitu maštovitost i izrazimo se na kreativan način. Ova antistresna bojanka pruža kontemplativno iskustvo koje vas vodi kroz put oslobođenja od materijalizma i cinizma. Inspiraciju za ručno rađene crteže autor ove knjige pronašao je u motivima i temama iz Majanske civilizacije. U ovom izdanju možete bojati ilustracije antičkih kalendara, jedinstvenih simbola i mitoloških bića. Svaka stranica bojanke poigrat će se vašom maštom jer uz crteže se na svakoj drugoj stranici nalaze zanimljivi podaci o religiji i kulturi nekoć napredno razvijenog društva. Majanska antistres bojanka ne pruža samo relaksaciju misli, već omogućava i upoznavanje s jednom od najintrigantnijih civilizacija u ljudskoj povijesti. Živimo u ubrzanom tehnološkom svijetu, ali ono što vas čeka unutar stranica ove bojanke je odmicanje od ograničene stvarnosti i stjecanje zadovoljstva iz proizvodnje nečega lijepoga i jedinstvenoga. Nemojte zaboraviti da je i sam proces bojanja odličan način zabave i komuniciranja sa svojim unutarnjim djetetom. Stoga uzmite svoje bojice, isključite šum vanjskoga svijeta i ispunite svoj život bojama!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter