Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Proslava razvoda

Proslava razvoda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Laura Dave


ISBN:

978-953-316-131-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5202

Broj strana:

235

Težina:

242 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Gwyn Huntington zna kako se priređuju zabave. A Hunt Hall, njezin savršen viktorijanski dom u Montauku, na najistočnijem dijelu Long Islanda, vidio je proslava i proslava. No na dan svoje trideset i pete godišnjice braka, Gwyn je pri kraju s pripremama za posljednju zabavu koju će tamo održati. Bit će to posljednji put da je prisutna u veselom metežu u Hunt Hallu.

Posljednji će put odigrati ulogu gospođe Thomasa Huntingtona. U Montauku su proslave razvoda postale sasvim uobičajene, ako ne i mondene. A Gwyn je odlučila da će njezina biti nešto posebno.

Ne tako daleko, tog istog jutra, Maggie Mackenzie sjedi na podu svog stana u Brooklynu i pokušava organizirati svoj novi život. Bivša novinarka, zaljubila se u divnog muškarca s kojim se i zaručila, a s njim planira i otvoriti restoran. To je i dan kada će upoznati roditelje svog zaručnika. No prigoda oko koje će se sastati s Nateovim roditeljima čini Maggie nemalo nervoznom.

Proslava razvoda prikazat će nam živote dviju žena koje se u istom trenutku nađu na suprotnim polovima braka. Uza sve što ih razdvaja - daljina, životne okolnosti, godine - Gwyn i Maggie imaju i nešto zajedničko: obje znaju da stoje na velikoj životnoj prekretnici. Gwyn se dugo pripremala za ovaj dan: posljednji predvidljiv dan prije nesi-gurne budućnosti. Kako krenuti dalje kad je brak bio ono što ju je posljed¬njih trideset pet godina određivalo?

  • Originalni naziv: The Divorce Party
  • Prevodilac: Mirjana Valent
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Gwyn Huntington zna kako se priređuju zabave. A Hunt Hall, njezin savršen viktorijanski dom u Montauku, na najistočnijem dijelu Long Islanda, vidio je proslava i proslava. No na dan svoje trideset i pete godišnjice braka, Gwyn je pri kraju s pripremama za posljednju zabavu koju će tamo održati. Bit će to posljednji put da je prisutna u veselom metežu u Hunt Hallu. Posljednji će put odigrati ulogu gospođe Thomasa Huntingtona. U Montauku su proslave razvoda postale sasvim uobičajene, ako ne i mondene. A Gwyn je odlučila da će njezina biti nešto posebno. Ne tako daleko, tog istog jutra, Maggie Mackenzie sjedi na podu svog stana u Brooklynu i pokušava organizirati svoj novi život. Bivša novinarka, zaljubila se u divnog muškarca s kojim se i zaručila, a s njim planira i otvoriti restoran. To je i dan kada će upoznati roditelje svog zaručnika. No prigoda oko koje će se sastati s Nateovim roditeljima čini Maggie nemalo nervoznom. Proslava razvoda prikazat će nam živote dviju žena koje se u istom trenutku nađu na suprotnim polovima braka. Uza sve što ih razdvaja - daljina, životne okolnosti, godine - Gwyn i Maggie imaju i nešto zajedničko: obje znaju da stoje na velikoj životnoj prekretnici. Gwyn se dugo pripremala za ovaj dan: posljednji predvidljiv dan prije nesi-gurne budućnosti. Kako krenuti dalje kad je brak bio ono što ju je posljed¬njih trideset pet godina određivalo?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter