Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Opako ljupki

Opako ljupki

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Melissa Marr


ISBN:

978-953-316-179-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2796

Broj strana:

247

Težina:

477 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prvo pravilo: Nikada ne privlači pozornost vila.
Drugo pravilo: Ne odgovaraj nevidljivim vilama.
Treće pravilo: Ne zuri u nevidljive vile.

Aislinn je oduvijek živjela po tim pravilima. Od kada zna za sebe, baka ju je učila da jedino tako može preživjeti u svijetu punom moćnih vila. Dok bi neki to smatrali darom, Aislinn svoju sposobnost smatra prokletstvom. Nikada nije imala normalan život, jer da jest, mislila bi da su vile male, slatke i krilate, zar ne?

Kada se više ne može pridržavati pravila i kad je počne pratiti tajanstveni dječak i doslovno ledena djevojka, njezin se svijet počinje urušavati. Više ništa nije isto i više nikada neće biti. Djevojka koja je dosad imala stvari pod kontrolom shvati da više ne drži konce u rukama te da postoji samo jedna osoba na koju se može osloniti. No, kada drevne vilenjačke spletke počnu prijetiti i toj osobi, Aislinn će učiniti sve da ih zaustavi. Priča o ljubavi, izdaji, žrtvama i borbi za moći, koju nećete moći ispustiti iz ruku, do zadnje stranice ispunit će sva vaša očekivanja ali vas i iznenaditi na svakoj stranici.

Ova će vam moderna urbana bajka mlade spisateljice Melisse Marr zauvijek promijeniti mišljenje o vilama. Uskoro u knjižarama potražite jednako uzbudljiv nastavak, također u izvrsnom prijevodu Petre Mrduljaš.

  • Prevodilac: Petra Mrduljaš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prvo pravilo: Nikada ne privlači pozornost vila. Drugo pravilo: Ne odgovaraj nevidljivim vilama. Treće pravilo: Ne zuri u nevidljive vile. Aislinn je oduvijek živjela po tim pravilima. Od kada zna za sebe, baka ju je učila da jedino tako može preživjeti u svijetu punom moćnih vila. Dok bi neki to smatrali darom, Aislinn svoju sposobnost smatra prokletstvom. Nikada nije imala normalan život, jer da jest, mislila bi da su vile male, slatke i krilate, zar ne? Kada se više ne može pridržavati pravila i kad je počne pratiti tajanstveni dječak i doslovno ledena djevojka, njezin se svijet počinje urušavati. Više ništa nije isto i više nikada neće biti. Djevojka koja je dosad imala stvari pod kontrolom shvati da više ne drži konce u rukama te da postoji samo jedna osoba na koju se može osloniti. No, kada drevne vilenjačke spletke počnu prijetiti i toj osobi, Aislinn će učiniti sve da ih zaustavi. Priča o ljubavi, izdaji, žrtvama i borbi za moći, koju nećete moći ispustiti iz ruku, do zadnje stranice ispunit će sva vaša očekivanja ali vas i iznenaditi na svakoj stranici. Ova će vam moderna urbana bajka mlade spisateljice Melisse Marr zauvijek promijeniti mišljenje o vilama. Uskoro u knjižarama potražite jednako uzbudljiv nastavak, također u izvrsnom prijevodu Petre Mrduljaš.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter