Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Za dobar Vajb! - Daj sve od sebe! Kreativni dnevnik

Za dobar Vajb! - Daj sve od sebe! Kreativni dnevnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788674788134

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

D5361

Broj strana:

192

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Biti tinejdžer ume da bude teško. Ponekad I neizdrživo. Pored škole, društvenih medija, vannastavnih aktivnosti, peripetija sa prijateljima I porodicom, beskonačnog protoka vesti, samo ti još fali rolekoster fizičkih promena (zdravo, hormoni!). A ponekad ti se čini da će te emocije progutati.

Interaktivni dnevnik za tinejdžere koji će im pomoćI da prevaziđu ključne prepreke I izazove s kojima se bore.

Prema najnovijem istraživanju američkog udruženja psihologa, zbog sve veće upotrebe pametnih telefona I društvenih medija, problemi mentalnog zdravlja su se umnogome povećali tokom poslednje decenije među adolescentima I mladima.

Za dobar vajb pomaže tinejdžerima da prihvate ko su I nauče kako da ovladaju svojim osećanjima, prevazilaze stresne situacije, izbore se sa nesanicom I savladaju I ostale probleme uobičajene za njihove godine.

Tu su uputstva, vežbe I poseban prostor na kojem tinejdžeri mogu da izraze svoju kreativnost I emocije kako bi što lakše savladavali svakodnevne izazove.

Ovaj dnevnik je je tvoj lični vodič za podizanje raspoloženja. On će ti pomoćI da se ponovo povežeš sa svojim bićem, svojom bezgraničnom kreativnošću I predivnim srcem.

Razotkrij šta osećaš.

Svaka emocija je dragocena.

Prihvati svoje nesavršenosti.

Žongliraj bilo čime što ti život dobaci.

Voli svoja osećanja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Biti tinejdžer ume da bude teško. Ponekad I neizdrživo. Pored škole, društvenih medija, vannastavnih aktivnosti, peripetija sa prijateljima I porodicom, beskonačnog protoka vesti, samo ti još fali rolekoster fizičkih promena (zdravo, hormoni!). A ponekad ti se čini da će te emocije progutati. Interaktivni dnevnik za tinejdžere koji će im pomoćI da prevaziđu ključne prepreke I izazove s kojima se bore. Prema najnovijem istraživanju američkog udruženja psihologa, zbog sve veće upotrebe pametnih telefona I društvenih medija, problemi mentalnog zdravlja su se umnogome povećali tokom poslednje decenije među adolescentima I mladima. Za dobar vajb pomaže tinejdžerima da prihvate ko su I nauče kako da ovladaju svojim osećanjima, prevazilaze stresne situacije, izbore se sa nesanicom I savladaju I ostale probleme uobičajene za njihove godine. Tu su uputstva, vežbe I poseban prostor na kojem tinejdžeri mogu da izraze svoju kreativnost I emocije kako bi što lakše savladavali svakodnevne izazove. Ovaj dnevnik je je tvoj lični vodič za podizanje raspoloženja. On će ti pomoćI da se ponovo povežeš sa svojim bićem, svojom bezgraničnom kreativnošću I predivnim srcem. Razotkrij šta osećaš. Svaka emocija je dragocena. Prihvati svoje nesavršenosti. Žongliraj bilo čime što ti život dobaci. Voli svoja osećanja.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter