Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Velika knjiga razvojnih aktivnosti od rođenja do 3 godine

Velika knjiga razvojnih aktivnosti od rođenja do 3 godine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789537685225

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

D4806

Broj strana:

273

Težina:

523 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

51,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Zabavne igre i aktivnosti koje potiču bebin razvoj u najvažnijim prvim godinama

Razdoblje od rođenja do treće godine izuzetno je važno u razvojnom smislu. Upravo u prvim, odlučujućim i čarobnim godinama počinju se razvijati sve djetetove sposobnosti, mišljenje, emocije i govor, a mozak je najsposobniji za razvoj.

Zato ne čekajte, igrajte razvojne igre sa svojim mališanom!

U knjizi se opisuju najrazličitije igre za poticanje tjelesnog, intelektualnog i emocionalnog razvoja od rođenja do 3 godine. Knjiga je prepuna zabavnih pjesmica za bebe i mališane, zagonetaka, igrokaza, igara i aktivnosti za svaki od 36 „razvojnih“ mjeseci. Sve su aktivnosti razdijeljene po mjesecima. Zajednička im je svrha poduprijeti razvoj različitih sposobnosti u pravo vrijeme, te pomoći mališanu u prvim koracima otkrivanja životnih interesa.

Ovdje su na jednom mjestu skupljene motoričke, glazbene i kreativne igre, igre za razvoj govornih i mentalnih vještina. Neke od njih već stoljećima obavljaju svoje razvojne zadaće. Druge su sasvim mlade, nastale na temelju rezultata suvremenih znanstvenih istraživanja.

No, sve izvrsno služe istom cilju: razvoju i zabavi vašeg mališana!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Zabavne igre i aktivnosti koje potiču bebin razvoj u najvažnijim prvim godinama Razdoblje od rođenja do treće godine izuzetno je važno u razvojnom smislu. Upravo u prvim, odlučujućim i čarobnim godinama počinju se razvijati sve djetetove sposobnosti, mišljenje, emocije i govor, a mozak je najsposobniji za razvoj. Zato ne čekajte, igrajte razvojne igre sa svojim mališanom! U knjizi se opisuju najrazličitije igre za poticanje tjelesnog, intelektualnog i emocionalnog razvoja od rođenja do 3 godine. Knjiga je prepuna zabavnih pjesmica za bebe i mališane, zagonetaka, igrokaza, igara i aktivnosti za svaki od 36 „razvojnih“ mjeseci. Sve su aktivnosti razdijeljene po mjesecima. Zajednička im je svrha poduprijeti razvoj različitih sposobnosti u pravo vrijeme, te pomoći mališanu u prvim koracima otkrivanja životnih interesa. Ovdje su na jednom mjestu skupljene motoričke, glazbene i kreativne igre, igre za razvoj govornih i mentalnih vještina. Neke od njih već stoljećima obavljaju svoje razvojne zadaće. Druge su sasvim mlade, nastale na temelju rezultata suvremenih znanstvenih istraživanja. No, sve izvrsno služe istom cilju: razvoju i zabavi vašeg mališana!

Dodatne informacije

Izdavač Planet Zoe
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter