Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Findus se seli (serija Pettson i Findus)

Findus se seli (serija Pettson i Findus)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789537685508

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B5377

Broj strana:

26

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Findus je dobio vlastiti krevet. Pravi krevetić po kojemu s užitkom skače čim se probudi, već u četiri ujutro: Dum-buum-buum-tres-tres-škriiip! Problem je samo što Pettson zbog toga ne može spavati. Findus ne želi odustati od svoje jutarnje gimnastike, a Pettson ne želi ustajati prije kokoši. Izgleda da je Findusova selidba jedino rješenje...
Pettson i Findus slavni su junaci seriju slikovnica nagrađivanoga švedskog pisca i ilustratora Svena Nordqvista. Prevedene su na pedeset jezika, a diljem svijeta neprestano se reizdaju. U protekla tri desetljeća u svijetu je prodano više od osam milijuna svezaka.
Zahvaljujući živahnim i vedrim likovima, uzbudljivim pričama i raskošnim ilustracijama odavno su svrstane u klasike moderne dječje književnosti. Svijet Pettsona i Findusa oživljen je u sklopu postava Dječjeg muzeja Junibacken, pete najposjećenije destinacije u Stockholmu.
Slikovnica je namijenjena djeci od 3 do 99 godina.

  • Prevodilac: Zrinka Gugić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x300
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Findus je dobio vlastiti krevet. Pravi krevetić po kojemu s užitkom skače čim se probudi, već u četiri ujutro: Dum-buum-buum-tres-tres-škriiip! Problem je samo što Pettson zbog toga ne može spavati. Findus ne želi odustati od svoje jutarnje gimnastike, a Pettson ne želi ustajati prije kokoši. Izgleda da je Findusova selidba jedino rješenje... Pettson i Findus slavni su junaci seriju slikovnica nagrađivanoga švedskog pisca i ilustratora Svena Nordqvista. Prevedene su na pedeset jezika, a diljem svijeta neprestano se reizdaju. U protekla tri desetljeća u svijetu je prodano više od osam milijuna svezaka. Zahvaljujući živahnim i vedrim likovima, uzbudljivim pričama i raskošnim ilustracijama odavno su svrstane u klasike moderne dječje književnosti. Svijet Pettsona i Findusa oživljen je u sklopu postava Dječjeg muzeja Junibacken, pete najposjećenije destinacije u Stockholmu. Slikovnica je namijenjena djeci od 3 do 99 godina.

Dodatne informacije

Izdavač Planet Zoe
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter