Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tamo gde rakovi pevaju

Tamo gde rakovi pevaju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Delija Ovens


ISBN:

978-86-10-03047-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B4238

Broj strana:

320

Težina:

329 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Bolno dirljiva priča o odrastanju, oda lepoti i moći prirode.
Veličanstven roman o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla.
Bosonoga devojčica neukrotivog duha, Kaja Klark živi potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Dok krstari svojim čamcem kroz lagume i šaš, osluškuje drveće i životinje, i iako usamljena, dovoljna je sama sebi. Močvara i njena stvorenja za Kaju nisu nikakva nepoznanica: hrane je i štite, podučavaju je svemu što treba da zna i prave joj društvo u igri. Kada izraste u devo

jku, njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi.
Jednog oktobarskog dana, policija će pronaći beživotno telo Čejsa Endruza usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojčicu. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina.
Plima se valjala ka obali i jedan talas mu je zapljusnuo stopala i odneo školjku zajedno sa stotinama drugih nazad u more. Pod plaštom noći zastao je ispod krošanja, posmatrajući na stotine svitaca koji su zavodljivo treperili leteći u duboku mračnu močvaru. Tamo gde rakovi pevaju.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bolno dirljiva priča o odrastanju, oda lepoti i moći prirode. Veličanstven roman o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla. Bosonoga devojčica neukrotivog duha, Kaja Klark živi potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Dok krstari svojim čamcem kroz lagume i šaš, osluškuje drveće i životinje, i iako usamljena, dovoljna je sama sebi. Močvara i njena stvorenja za Kaju nisu nikakva nepoznanica: hrane je i štite, podučavaju je svemu što treba da zna i prave joj društvo u igri. Kada izraste u devo jku, njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi. Jednog oktobarskog dana, policija će pronaći beživotno telo Čejsa Endruza usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojčicu. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina. Plima se valjala ka obali i jedan talas mu je zapljusnuo stopala i odneo školjku zajedno sa stotinama drugih nazad u more. Pod plaštom noći zastao je ispod krošanja, posmatrajući na stotine svitaca koji su zavodljivo treperili leteći u duboku mračnu močvaru. Tamo gde rakovi pevaju.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter