Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Grobnica u Veneciji

Grobnica u Veneciji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mateo Strukul


ISBN:

978-86-10-04940-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5514

Broj strana:

288

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Venecija, zima 1725. godine. Dok epidemija velikih boginja odnosi žrtve, devojka iz jedne od najuglednijih porodica pronađena je mrtva u tamnim i ledenim vodama kanala Rio dei Mendikanti. U atmosferi rastućih tenzija, inkvizitor poziva umetnika Đovanija Antonija Kanala, poznatijeg kao Kanaleto, a u vezi sa njegovim nedavnim delom, na kojem je naslikao upravo ovo ozloglašeno mesto: postavlja se pitanje da li postoji veza između slikara i ubistva? Dok uplašen napušta Duždevu palatu, Kanaleta zaustavljaju i odvode pred dužda, jer i njega lično zanima ta slika, Rio dei Mendikanti. Na slici postoji nešto što bi, ako bi bilo otkriveno, moglo da izvrne ruglu važnu venecijansku porodicu: ugledni plemić primećen je u jednom od najsiromašnijih kvartova. I zašto se on uopšte našao na jednom takvom mestu? Kanaleto od dužda dobija naređenje da otkrije o čemu je reč i izveštaj podnese direktno njemu.

Istraga - koja ga isprva plaši, a zatim polako počinje da ga obuzima - vodi Kanaleta na mesta naizgled prefinjena i slavna, ali na kojima se sprovode neobični rituali i po kojima se kreću sumnjive prilike čija je prošlost obavijena misterijom. Kakve tajne kriju raskošne venecijanske palate?

  • Originalni naziv: Il cimitero di Venezia...
  • Prevodilac: Vesna Rakonjac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Venecija, zima 1725. godine. Dok epidemija velikih boginja odnosi žrtve, devojka iz jedne od najuglednijih porodica pronađena je mrtva u tamnim i ledenim vodama kanala Rio dei Mendikanti. U atmosferi rastućih tenzija, inkvizitor poziva umetnika Đovanija Antonija Kanala, poznatijeg kao Kanaleto, a u vezi sa njegovim nedavnim delom, na kojem je naslikao upravo ovo ozloglašeno mesto: postavlja se pitanje da li postoji veza između slikara i ubistva? Dok uplašen napušta Duždevu palatu, Kanaleta zaustavljaju i odvode pred dužda, jer i njega lično zanima ta slika, Rio dei Mendikanti. Na slici postoji nešto što bi, ako bi bilo otkriveno, moglo da izvrne ruglu važnu venecijansku porodicu: ugledni plemić primećen je u jednom od najsiromašnijih kvartova. I zašto se on uopšte našao na jednom takvom mestu? Kanaleto od dužda dobija naređenje da otkrije o čemu je reč i izveštaj podnese direktno njemu. Istraga - koja ga isprva plaši, a zatim polako počinje da ga obuzima - vodi Kanaleta na mesta naizgled prefinjena i slavna, ali na kojima se sprovode neobični rituali i po kojima se kreću sumnjive prilike čija je prošlost obavijena misterijom. Kakve tajne kriju raskošne venecijanske palate?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter