Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Tajni govor

Tajni govor

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Rob Smit


ISBN:

978-86-521-0791-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4611

Broj strana:

433

Težina:

547 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedan čovjek prekinuo je tišinu. Sada će se nacija okrenuti protiv onih kojih se bojala.

Pisac međunarodnog bestselera Dete 44.

Nova priča iz pera dobitnika nagrade Ijan Fleming o strahotnom periodu pedesetih godina u SSSR-u kroz koju nas vodi oficir Lav Demidov.

Sovjetski Savez 1956. Posle Staljinove smrti, surovi režim počinje da se ruši. Za sobom ostavlja društvo u kojem su policajci zločinci, dok su zločinci nedužni. Staljinov nasljednik Hruščov zaklinje se da će uvesti reforme. Ali na scenu stupaju frakcije koje ne mogu da oproste ili zaborave prošlost.

Lav Demidov, bivši pripadnik tajne policije, suočen je s ličnim previranjima. Dvije djevojčice, koje su on i njegova žena Raisa usvojili, tek treba da mu oproste zbog uloge koju je imao u brutalnom ubistvu njihovih roditelja. One nisu jedine. Neko kome se Lav zamjerio predstavlja smrtnu opasnost za njegovu porodicu. Neko ko je postao neprepoznatljiv, te je savršeno oruđe za osvetu.

Lavov očajnički, lični zadatak da spase porodicu odvešće ga u surove sibirske gulage, u središte zločinačkog podzemlja, u srce mađarske pobune – i u pakao u kojem je iskupljenje krhko poput stakla.

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedan čovjek prekinuo je tišinu. Sada će se nacija okrenuti protiv onih kojih se bojala. Pisac međunarodnog bestselera Dete 44. Nova priča iz pera dobitnika nagrade Ijan Fleming o strahotnom periodu pedesetih godina u SSSR-u kroz koju nas vodi oficir Lav Demidov. Sovjetski Savez 1956. Posle Staljinove smrti, surovi režim počinje da se ruši. Za sobom ostavlja društvo u kojem su policajci zločinci, dok su zločinci nedužni. Staljinov nasljednik Hruščov zaklinje se da će uvesti reforme. Ali na scenu stupaju frakcije koje ne mogu da oproste ili zaborave prošlost. Lav Demidov, bivši pripadnik tajne policije, suočen je s ličnim previranjima. Dvije djevojčice, koje su on i njegova žena Raisa usvojili, tek treba da mu oproste zbog uloge koju je imao u brutalnom ubistvu njihovih roditelja. One nisu jedine. Neko kome se Lav zamjerio predstavlja smrtnu opasnost za njegovu porodicu. Neko ko je postao neprepoznatljiv, te je savršeno oruđe za osvetu. Lavov očajnički, lični zadatak da spase porodicu odvešće ga u surove sibirske gulage, u središte zločinačkog podzemlja, u srce mađarske pobune – i u pakao u kojem je iskupljenje krhko poput stakla.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter