Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Gola duša

Gola duša

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2612-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5765

Broj strana:

370

Težina:

510 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ona je strast poezije, on romantika slike, a dodir ljubavi pero večne ptice.

Fin

Koliko god je bila surova prema meni, a bila je često, nikada nisam kleo sudbinu. Ja sam romantična duša. Kada je sudbina spustila pred mene kožnu beležnicu, znao sam da je trebalo da odem.

Nisam otišao. Podigao sam beležnicu, otvorio je i prstima prešao preko mekog papira gde su čekale reči. Već od prvog slova znao sam da mi nema leka. Ona koja je drhtavom rukom zapisivala misli otvorila se preda mnom otkrivajući svoje najintimnije žudnje. Njena tama, pretočena u rečenice, njena iskrena, otvorena poezija - sve se to slivalo u mene kao toplo mleko niz grlo. I od tog časa pa nadalje ja sam pio, jeo i sanjao Nju.

Halston

Otišla sam u njegov stan i dopustila mu da me fotografiše.

Samo jednom, tek da vidim kako će mi se dopasti. Ja nisam njegova i ne bi trebalo da mašta o meni, da me gleda tako, da me dodiruje, nisam ja njegova inspiracija. Ne. Ali kada me gleda kroz objektiv svog foto-aparata, kao da me podigne u visine sa kojih ne želim da siđem.

Moj dnevnik je jedino mesto gde mogu da budem svoja - sve dok su korice zatvorene, a on leži negde na sigurnom. Ali kada ga je Fin pronašao i otvorio, povukao je nevidljive strune koje su pokrenule naše živote.

  • Originalni naziv: Yours to Bare
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ona je strast poezije, on romantika slike, a dodir ljubavi pero večne ptice. Fin Koliko god je bila surova prema meni, a bila je često, nikada nisam kleo sudbinu. Ja sam romantična duša. Kada je sudbina spustila pred mene kožnu beležnicu, znao sam da je trebalo da odem. Nisam otišao. Podigao sam beležnicu, otvorio je i prstima prešao preko mekog papira gde su čekale reči. Već od prvog slova znao sam da mi nema leka. Ona koja je drhtavom rukom zapisivala misli otvorila se preda mnom otkrivajući svoje najintimnije žudnje. Njena tama, pretočena u rečenice, njena iskrena, otvorena poezija - sve se to slivalo u mene kao toplo mleko niz grlo. I od tog časa pa nadalje ja sam pio, jeo i sanjao Nju. Halston Otišla sam u njegov stan i dopustila mu da me fotografiše. Samo jednom, tek da vidim kako će mi se dopasti. Ja nisam njegova i ne bi trebalo da mašta o meni, da me gleda tako, da me dodiruje, nisam ja njegova inspiracija. Ne. Ali kada me gleda kroz objektiv svog foto-aparata, kao da me podigne u visine sa kojih ne želim da siđem. Moj dnevnik je jedino mesto gde mogu da budem svoja - sve dok su korice zatvorene, a on leži negde na sigurnom. Ali kada ga je Fin pronašao i otvorio, povukao je nevidljive strune koje su pokrenule naše živote.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter