Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Slučajna učenica

Slučajna učenica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vikas Svarup


ISBN:

978-86-521-1349-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5292

Broj strana:

396

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U životu nikada ne dobijate ono što zaslužujete već ono za šta se izborite...

Od autora romana Pitanja i odgovori, po kojem je snimljen film Milioner iz blata, dobitnik osam Oskara.

Sve u životu zavisi od nekoliko ključnih trenutaka. Ovo je jedan od njih. Sapna Sinha radi u prodavnici tehničke robe u centru Delhija. Mrzi svoj posao, ali je ambiciozna i odlučna da uspije i zna da bez njene zarade njena porodica neće moći da opstane. Ne zna, međutim, da će joj se život uskoro promijeniti zauvijek. Dok jednog dana odlazi na pauzu za ručak, prilazi joj čovjek koji tvrdi da je vlasnik jedne od najvećih indijskih korporacija. Kaže joj da traži nasljednika svog poslovnog carstva i da je odlučio da to bude ona. Ipak, postoji sedam ispita koje ona najprije mora da položi. I onda će najveća premija postati njena.

Autor proslavljenog romana Pitanja i odgovori, po kojem je snimljen film Milioner iz blata, ovenčan brojnim Oskarima, napisao je uzbudljivu modernu bajku, punu nezaboravnih likova i neočekivanih obrta, koja nam živopisno dočarava savremenu Indiju, njenu bedu, raskoš, tugu i radost.

  • Originalni naziv: The Accidental Apprentic...
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U životu nikada ne dobijate ono što zaslužujete već ono za šta se izborite... Od autora romana Pitanja i odgovori, po kojem je snimljen film Milioner iz blata, dobitnik osam Oskara. Sve u životu zavisi od nekoliko ključnih trenutaka. Ovo je jedan od njih. Sapna Sinha radi u prodavnici tehničke robe u centru Delhija. Mrzi svoj posao, ali je ambiciozna i odlučna da uspije i zna da bez njene zarade njena porodica neće moći da opstane. Ne zna, međutim, da će joj se život uskoro promijeniti zauvijek. Dok jednog dana odlazi na pauzu za ručak, prilazi joj čovjek koji tvrdi da je vlasnik jedne od najvećih indijskih korporacija. Kaže joj da traži nasljednika svog poslovnog carstva i da je odlučio da to bude ona. Ipak, postoji sedam ispita koje ona najprije mora da položi. I onda će najveća premija postati njena. Autor proslavljenog romana Pitanja i odgovori, po kojem je snimljen film Milioner iz blata, ovenčan brojnim Oskarima, napisao je uzbudljivu modernu bajku, punu nezaboravnih likova i neočekivanih obrta, koja nam živopisno dočarava savremenu Indiju, njenu bedu, raskoš, tugu i radost.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter