Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Slepi tigar

Slepi tigar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Braun


ISBN:

9788610045796

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D4549

Broj strana:

384

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Prohibicija je novi zakon zemlje, ali ubistvo, haos, požuda i pohlepa već vladaju u glavnom krijumčarskom gradu Teksasa.

Tačer Haton, vojnik umoran od rata, na povratku svom kaubojskom životu iskače iz teretnog voza u pokretu da bi izbegao nevolje… ali sudbina mu je pripremila više nego što je očekivao. Istog dana kada je stigao u Foli u Teksasu, jedna meštanka nestaje. Tačer, jedini stranac u gradu, osumnjičen je za njenu otmicu, a možda i ubistvo. Između njega i oslobađanja od krivice stoje korumpirani gradonačelnik, pokvareni šerif, ozloglašena vlasnica bordela, lukavi krijumčar, zavađeni proizvođači ilegalnog alkohola… i mlada udovica čije meke crte lica kriju gvozdenu volju.

Ono što je za Lorel Plamer trebalo da bude novi početak, pretvara se u tragediju. Ostavljena na milost i nemilost, ali odlučna da diktira sopstvenu budućnost, Lorel uranja u unosnu regionalnu industriju, zamerajući se ljudima sa druge strane zakona i na vrhuncu svoje moći.

Njen uspeh brzo je čini metom zajedljivih konkurenata, čiji je jedini zakon odmazda. Kada izbije sukob, Lorel i - sada zamenik - Tačer naći će se na suprotnim stranama krijumčarskog rata, gde krv teče slobodno kao viski.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prohibicija je novi zakon zemlje, ali ubistvo, haos, požuda i pohlepa već vladaju u glavnom krijumčarskom gradu Teksasa. Tačer Haton, vojnik umoran od rata, na povratku svom kaubojskom životu iskače iz teretnog voza u pokretu da bi izbegao nevolje… ali sudbina mu je pripremila više nego što je očekivao. Istog dana kada je stigao u Foli u Teksasu, jedna meštanka nestaje. Tačer, jedini stranac u gradu, osumnjičen je za njenu otmicu, a možda i ubistvo. Između njega i oslobađanja od krivice stoje korumpirani gradonačelnik, pokvareni šerif, ozloglašena vlasnica bordela, lukavi krijumčar, zavađeni proizvođači ilegalnog alkohola… i mlada udovica čije meke crte lica kriju gvozdenu volju. Ono što je za Lorel Plamer trebalo da bude novi početak, pretvara se u tragediju. Ostavljena na milost i nemilost, ali odlučna da diktira sopstvenu budućnost, Lorel uranja u unosnu regionalnu industriju, zamerajući se ljudima sa druge strane zakona i na vrhuncu svoje moći. Njen uspeh brzo je čini metom zajedljivih konkurenata, čiji je jedini zakon odmazda. Kada izbije sukob, Lorel i - sada zamenik - Tačer naći će se na suprotnim stranama krijumčarskog rata, gde krv teče slobodno kao viski.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter