Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Kad padnu maske

Kad padnu maske

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Braun


ISBN:

978-86-10-01450-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3604

Broj strana:

320

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vrela avantura u ledenom bespuću. Muškarac bez prošlosti i žena bez budućnosti u nezaboravnoj trci za život.

Emori Šarbono je sjajan pedijatar, cenjena među kolegama i omiljena u društvu. Jedina osoba sa kojom nije u najboljim odnosima je suprug Džef. Nakon svađe sa njim, mlada doktorka odlazi na pripreme za maraton i nestaje u planinama Severne Karoline. Do trenutka kada Džef prijavi nestanak policiji, Emorin svaki trag se gubi. Doslovno. Maglom i ledom okovana planina zaustavlja svaku dalju potragu.

Dok policija sumnjiči Džefa za ubistvo supruge, Emori se budi nakon neobjašnjive povrede glave u planinskoj kolibi sa misterioznim neznancem koji tvrdi da ju je pronašao u snegu. Ali njen spasilac je čovek čija je prošlost toliko mračna da ne može da joj otkrije čak ni svoje ime. Bez telefona i bilo kakvog sredstva komunikacije, uz gustu maglu i sneg koji ne prestaje da pada, Emori shvata da je zarobljena sa njim u kolibi i da izlaza nema… Ali da li je on zaista taj od koga joj preti opasnost?
Ljubio ju je svom silinom, kao da je to poslednje što će ikada učiniti, i želeo je da to uradi savršeno, ulivajući u taj poljubac sve što je ključalo u njemu.

  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vrela avantura u ledenom bespuću. Muškarac bez prošlosti i žena bez budućnosti u nezaboravnoj trci za život. Emori Šarbono je sjajan pedijatar, cenjena među kolegama i omiljena u društvu. Jedina osoba sa kojom nije u najboljim odnosima je suprug Džef. Nakon svađe sa njim, mlada doktorka odlazi na pripreme za maraton i nestaje u planinama Severne Karoline. Do trenutka kada Džef prijavi nestanak policiji, Emorin svaki trag se gubi. Doslovno. Maglom i ledom okovana planina zaustavlja svaku dalju potragu. Dok policija sumnjiči Džefa za ubistvo supruge, Emori se budi nakon neobjašnjive povrede glave u planinskoj kolibi sa misterioznim neznancem koji tvrdi da ju je pronašao u snegu. Ali njen spasilac je čovek čija je prošlost toliko mračna da ne može da joj otkrije čak ni svoje ime. Bez telefona i bilo kakvog sredstva komunikacije, uz gustu maglu i sneg koji ne prestaje da pada, Emori shvata da je zarobljena sa njim u kolibi i da izlaza nema… Ali da li je on zaista taj od koga joj preti opasnost? Ljubio ju je svom silinom, kao da je to poslednje što će ikada učiniti, i želeo je da to uradi savršeno, ulivajući u taj poljubac sve što je ključalo u njemu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter