Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Teksas! Sejž

Teksas! Sejž

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Braun


ISBN:

978-86-87441-80-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B6526

Broj strana:

268

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kao i njena braća, i Sejž Tajler je lepa i zgodna, pomalo razmažena i tvrdoglava ali na radost svojih ukućana – bez reputacije zavodnice. Jednog Božića, mislila je da će rešiti svoj status devojke i da će je veriti budući doktor sa kojim je bila u vezi. Međutim, njeni se planovi ne ostvaruju. Nesuđeni verenik je ostavlja ali to nije kraj poniženja te večeri: ceo veoma neprijatan razgovor čuo je izvesni Harlan Bojd, koji je po nalogu Sejžine braće došao da je vodi kući.

Naravno, on je sve ono što Sejž prezire kod muškarca i svakako nije momak o kome je maštala ali najgora noćna mora njenog života postaje stvarnost: zaljubljuje se u Harlana Bojda.

Ni on nije ravnodušan iako pokušava da sakrije svoja osećanja.
Da li će najlepša, najuzbudljivija i najnepredvidljivija žena koju je Harlan upoznao u životu pasti na njegove čari uprkos gotovo, nepremostivim razlikama?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kao i njena braća, i Sejž Tajler je lepa i zgodna, pomalo razmažena i tvrdoglava ali na radost svojih ukućana – bez reputacije zavodnice. Jednog Božića, mislila je da će rešiti svoj status devojke i da će je veriti budući doktor sa kojim je bila u vezi. Međutim, njeni se planovi ne ostvaruju. Nesuđeni verenik je ostavlja ali to nije kraj poniženja te večeri: ceo veoma neprijatan razgovor čuo je izvesni Harlan Bojd, koji je po nalogu Sejžine braće došao da je vodi kući. Naravno, on je sve ono što Sejž prezire kod muškarca i svakako nije momak o kome je maštala ali najgora noćna mora njenog života postaje stvarnost: zaljubljuje se u Harlana Bojda. Ni on nije ravnodušan iako pokušava da sakrije svoja osećanja. Da li će najlepša, najuzbudljivija i najnepredvidljivija žena koju je Harlan upoznao u životu pasti na njegove čari uprkos gotovo, nepremostivim razlikama?

Dodatne informacije

Izdavač BDR Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter