Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vikend za ljubav

Vikend za ljubav

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Braun


ISBN:

978-86-10-00637-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9022

Broj strana:

222

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ponekad promjena ambijenta mijenja sve...Vrelina noći u Akapulku razbuktaće skrivene strasti.

Sin Makol je znala da uvijek može da računa na Vorta Lansinga, najboljeg prijatelja i poslovnog partnera njenog pokojnog muža. Mogao je da je zasmije i skrene joj misli sa problema, a ona je mogla njega da zadirkuje zbog bogatog ljubavnog života. Posljednje što je Sin očekivala bilo je otkriće da žudi za muškarcem koji ne može da se skrasi.
Kada ju je Vort pozvao na vikend u Akapulku, nije očekivao da će s njom dijeliti sobu – niti da će na nju reagovati kao na svaku drugu lijepu ženu. I dok ga razdire osjećaj da je izdao svog pokojnog prijatelja, čak ni griža savjesti neće spriječiti da se rasplamsa obostrana čežnja. Sin želi da vjeruje da je njihovu strast razbuktala egzotična destinacija, ali Vort zna da je u pitanju nešto mnogo dublje. Spreman je da se odrekne svojih ljubavnih igara... Samo ukoliko Sin otvori svoje srce obećanju nove ljubavi.

Ljubavne priče Sandre Braun očaravaju čitaoce vanserijskim heroinama zbog kojih vjerujete u tople, čudesne, divlje stvari u životu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ponekad promjena ambijenta mijenja sve...Vrelina noći u Akapulku razbuktaće skrivene strasti. Sin Makol je znala da uvijek može da računa na Vorta Lansinga, najboljeg prijatelja i poslovnog partnera njenog pokojnog muža. Mogao je da je zasmije i skrene joj misli sa problema, a ona je mogla njega da zadirkuje zbog bogatog ljubavnog života. Posljednje što je Sin očekivala bilo je otkriće da žudi za muškarcem koji ne može da se skrasi. Kada ju je Vort pozvao na vikend u Akapulku, nije očekivao da će s njom dijeliti sobu – niti da će na nju reagovati kao na svaku drugu lijepu ženu. I dok ga razdire osjećaj da je izdao svog pokojnog prijatelja, čak ni griža savjesti neće spriječiti da se rasplamsa obostrana čežnja. Sin želi da vjeruje da je njihovu strast razbuktala egzotična destinacija, ali Vort zna da je u pitanju nešto mnogo dublje. Spreman je da se odrekne svojih ljubavnih igara... Samo ukoliko Sin otvori svoje srce obećanju nove ljubavi. Ljubavne priče Sandre Braun očaravaju čitaoce vanserijskim heroinama zbog kojih vjerujete u tople, čudesne, divlje stvari u životu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter