Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Seks i mozak

Seks i mozak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-286-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1599

Broj strana:

242

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Koji je najvažniji spolni organ u ljudskom tijelu? Mozak.
Zdrav mozak povećava vaše izglede za intimnošću i sjajnim seksom. Autor knjige Kako radi vaš mozak i Od dobroga - sjajan mozak nudi vam, uz pomoć suvremene znanosti o mozgu, zabavan vodič sa savjetima kako osigurati seks koji će vas u većoj mjeri ispuniti i zadovoljiti, koji će unaprijediti vaš ljubavni život. S najnovijim dostupnim informacijama, dr. Daniel Amen razotkriva sve što valja znati o zaljubljenom mozgu i požudi te odgovara na najčešća pitanja o seksu koja, među ostalim, uključuju i ova:
- Zašto je seks toliko važan za zdravlje?
- Zašto se muškarci teško obvezuju?
- Zašto su prekidi tako bolni?
- Zašto je ženama dodir važniji nego muškarcima?
- Zašto miris u tolikoj mjeri utječe na privlačnost?
- Zašto je masaža stopala najbrži put do orgazma?
- Koji su najsnažniji i najmoćniji afrodizijaci?
- Kako mozak može pomoći da se spriječi oboljenje srca, poboljša pamćenje, spriječi karcinom i ojača imunološki sustav?
- Kako žene i muškarci mogu uspješno prevladati razlike između muškog i ženskog mozga?
Daniel G. Amen je psihijatar, klinički neuroznanstvenik, specijalist za snimanje mozga, autor bestselera i medicinski direktor klinika Amen (Amen Clinics) u Kaliforniji, Washingtonu i Virginiji. Dobitnik je nagrada Američkog psihijatrijskog udruženja, Američke vojske i Instituta za psihoanalizu u Baltimoru za pisanje i istraživanje. Autor je brojnih stručnih i popularnih članaka, dvadeset dvije knjige te niza audio i video programa.

  • Edicija: Stručno popularna
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Koji je najvažniji spolni organ u ljudskom tijelu? Mozak. Zdrav mozak povećava vaše izglede za intimnošću i sjajnim seksom. Autor knjige Kako radi vaš mozak i Od dobroga - sjajan mozak nudi vam, uz pomoć suvremene znanosti o mozgu, zabavan vodič sa savjetima kako osigurati seks koji će vas u većoj mjeri ispuniti i zadovoljiti, koji će unaprijediti vaš ljubavni život. S najnovijim dostupnim informacijama, dr. Daniel Amen razotkriva sve što valja znati o zaljubljenom mozgu i požudi te odgovara na najčešća pitanja o seksu koja, među ostalim, uključuju i ova: - Zašto je seks toliko važan za zdravlje? - Zašto se muškarci teško obvezuju? - Zašto su prekidi tako bolni? - Zašto je ženama dodir važniji nego muškarcima? - Zašto miris u tolikoj mjeri utječe na privlačnost? - Zašto je masaža stopala najbrži put do orgazma? - Koji su najsnažniji i najmoćniji afrodizijaci? - Kako mozak može pomoći da se spriječi oboljenje srca, poboljša pamćenje, spriječi karcinom i ojača imunološki sustav? - Kako žene i muškarci mogu uspješno prevladati razlike između muškog i ženskog mozga? Daniel G. Amen je psihijatar, klinički neuroznanstvenik, specijalist za snimanje mozga, autor bestselera i medicinski direktor klinika Amen (Amen Clinics) u Kaliforniji, Washingtonu i Virginiji. Dobitnik je nagrada Američkog psihijatrijskog udruženja, Američke vojske i Instituta za psihoanalizu u Baltimoru za pisanje i istraživanje. Autor je brojnih stručnih i popularnih članaka, dvadeset dvije knjige te niza audio i video programa.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter