Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Sabotaža

Sabotaža

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Klajv Kasler


ISBN:

9788677107246

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3379

Broj strana:

376

Težina:

484 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,40 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U romanu Potera, Klajv Kasler upoznao nas je sa novim protagonistom, nepokolebljivim i mudrim Ajzakom Belom koji, vođen nepogrješivim osjećajem za pravdu, hvata najokorjelije razbojnike i ubice s početka dvadesetog vijeka.

Godina je 1907. i Sjedinjenim Državama vladaju društveni nemiri i finansijska nestabilnost. Nesreće, požari i eksplozije zadesili su ekspresnu žjelezničku linuju kompanije Pasifik, koja u očaju angažuje detektivsku agenciju Van Dorn. Van Dorn povjerava slučaj svom najboljem čovjeku i Ajzak Bel uskoro otkriva da je za sabotaže odgovoran tajanstveni čovjek nazvan Uništitelj, poznat po tome što svoje saučesnike uklanja odmah po obavljenom zadatku.

Uništitelj se kreće čitavim američkim zapadom s nevjerovatnom brzinom, napadajući svakoga kog poželi, ne mareći pritom za ljudske živote. Ko je on u stvari i šta želi? Da li je protestant, anarhista, revolucionar odlučan u namjeri da pomrsi račune vlastodršcima, ili zločinački genije koji kuje pakleni plan?

Ma kakvi njegovi motivi bili, Uništitelj je više nego vičan stvaranju haosa i Bel predosjeća da svi njegovi postupci vode jednom neslućeno velikom zločinu, koji će poljuljati stabilnost čitave zemlje...

Pun finih detalja i zapanjujućih akcionih scena Sabotaža je jedan od najzabavnijih trilera koje ćete ikada pročitati.

  • Originalni naziv: The wrecker
  • Prevodilac: Aleksandar Mirjanić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U romanu Potera, Klajv Kasler upoznao nas je sa novim protagonistom, nepokolebljivim i mudrim Ajzakom Belom koji, vođen nepogrješivim osjećajem za pravdu, hvata najokorjelije razbojnike i ubice s početka dvadesetog vijeka. Godina je 1907. i Sjedinjenim Državama vladaju društveni nemiri i finansijska nestabilnost. Nesreće, požari i eksplozije zadesili su ekspresnu žjelezničku linuju kompanije Pasifik, koja u očaju angažuje detektivsku agenciju Van Dorn. Van Dorn povjerava slučaj svom najboljem čovjeku i Ajzak Bel uskoro otkriva da je za sabotaže odgovoran tajanstveni čovjek nazvan Uništitelj, poznat po tome što svoje saučesnike uklanja odmah po obavljenom zadatku. Uništitelj se kreće čitavim američkim zapadom s nevjerovatnom brzinom, napadajući svakoga kog poželi, ne mareći pritom za ljudske živote. Ko je on u stvari i šta želi? Da li je protestant, anarhista, revolucionar odlučan u namjeri da pomrsi račune vlastodršcima, ili zločinački genije koji kuje pakleni plan? Ma kakvi njegovi motivi bili, Uništitelj je više nego vičan stvaranju haosa i Bel predosjeća da svi njegovi postupci vode jednom neslućeno velikom zločinu, koji će poljuljati stabilnost čitave zemlje... Pun finih detalja i zapanjujućih akcionih scena Sabotaža je jedan od najzabavnijih trilera koje ćete ikada pročitati.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter