Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Pojačanje

Pojačanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0521-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2129

Broj strana:

392

Težina:

498 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iz skrivene enklave u srcu Teherana, iranski naučnik koje sebe naziva doktor Ali šalje šifrovani izvještaj u sjedište CIA.

Hari Papas, šef Persijske kuće- CIA odjeljenja za Bliski istok - mora da donese odluku da li su dobijene informacije tačne. Novi podaci o iranskom tajnom nuklearnom programu pristižu od doktora Alija sve dok tajanstveni doušnik ne počne da paniči jer sumnja u to da ga prate. Ni doktor Ali ni Papas ne znaju ko im je na tragu.

Nikakvu pomoć ne mogu da očekuju ni od Bele kuće u kojoj političari sve vrijeme traže dobar izgovor za napad na Teheran.
Da bi povukao svog agenta, Papas traži pomoć od tajne britanske operativne grupe poznate po nazivu Pojačanje koja raspolaže savremenom verzijom bondovske dozvole za ubistvo. No, ono što pokreće događaje u koje je upleten Papas sa svojim agentom daleko je ozbiljnije i komplikovanije nego što on pomišlja. Da bi razotkrio događaje Papas mora da izda svoju zemlju.

Ovaj izvanredan slojevit triler precizno profiliše agente i špijune baš kao što veoma tačno i podrobno predstavlja rad službi poput CIA i MI6. Majstorski vođena radnja i napetost koja sve vrijeme drži pažnju svjedoče o još jednom izuzetnom romanu Dejvida Ignejšusa.

  • Originalni naziv: The Increment
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iz skrivene enklave u srcu Teherana, iranski naučnik koje sebe naziva doktor Ali šalje šifrovani izvještaj u sjedište CIA. Hari Papas, šef Persijske kuće- CIA odjeljenja za Bliski istok - mora da donese odluku da li su dobijene informacije tačne. Novi podaci o iranskom tajnom nuklearnom programu pristižu od doktora Alija sve dok tajanstveni doušnik ne počne da paniči jer sumnja u to da ga prate. Ni doktor Ali ni Papas ne znaju ko im je na tragu. Nikakvu pomoć ne mogu da očekuju ni od Bele kuće u kojoj političari sve vrijeme traže dobar izgovor za napad na Teheran. Da bi povukao svog agenta, Papas traži pomoć od tajne britanske operativne grupe poznate po nazivu Pojačanje koja raspolaže savremenom verzijom bondovske dozvole za ubistvo. No, ono što pokreće događaje u koje je upleten Papas sa svojim agentom daleko je ozbiljnije i komplikovanije nego što on pomišlja. Da bi razotkrio događaje Papas mora da izda svoju zemlju. Ovaj izvanredan slojevit triler precizno profiliše agente i špijune baš kao što veoma tačno i podrobno predstavlja rad službi poput CIA i MI6. Majstorski vođena radnja i napetost koja sve vrijeme drži pažnju svjedoče o još jednom izuzetnom romanu Dejvida Ignejšusa.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter