Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

11. 09. - Deset godina kasnije

11. 09. - Deset godina kasnije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0808-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7220

Broj strana:

370

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Rušenje jedne građevine sazdane od laži...

Napadi na Svjetski trgovinski centar počinjeni 11. 09. 2001. vjerovatno će ući u istoriju kao zločin vijeka. Međutim, kako je moguće da se deset godina kasnije još uvijek propagira „zvanična istina“, iako su nepodudarnosti u toj „verziji“ nepobitne i očigledne?

Naime, devetnaest otmičara naoružanih skalpelima uspjelo je da otme četiri aviona, zatim je satima sprječavalo protiv-vazdušnu odbranu Sjedinjenih Država da se umiješa u čitav događaj i na kraju je tri oblakodera pretvorilo u prah i pepeo. Komisija zadužena za razjašnjavanje ovog događaja podnjela je završni izvještaj koji ni u jednoj tački nije odgovorio na pitanja istrage državnog tužioca. Od tog izvještaja ogradili su se čak i pojedini članovi te komisije. Kako je to moglo da se dogodi?

Pisci brojnih bestselera Matijas Brekers i Kristijan K. Valter, dokazuju da je „Izvještaj komisije“ samo hipoteza koja se ne zasniva na čvrstim i nedvosmislenim dokazima, i ukazuju na mnoštvo besmislica, protivrječnosti i zataškavanja samog događaja. Oni takođe dokazuju da smo, ukoliko još uvijek vjerujemo da su Al Kaida i Bin Laden odgovorni za te napade, podlegli obmani vrhunske škole manipulacije i medijske magije, i da je krajnje vrijeme da se pred lice pravde izvedu pravi krivci.

  • Originalni naziv: 11.9. - Zhen Jahre Danach...
  • Prevodilac: Slobodan Damjanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Rušenje jedne građevine sazdane od laži... Napadi na Svjetski trgovinski centar počinjeni 11. 09. 2001. vjerovatno će ući u istoriju kao zločin vijeka. Međutim, kako je moguće da se deset godina kasnije još uvijek propagira „zvanična istina“, iako su nepodudarnosti u toj „verziji“ nepobitne i očigledne? Naime, devetnaest otmičara naoružanih skalpelima uspjelo je da otme četiri aviona, zatim je satima sprječavalo protiv-vazdušnu odbranu Sjedinjenih Država da se umiješa u čitav događaj i na kraju je tri oblakodera pretvorilo u prah i pepeo. Komisija zadužena za razjašnjavanje ovog događaja podnjela je završni izvještaj koji ni u jednoj tački nije odgovorio na pitanja istrage državnog tužioca. Od tog izvještaja ogradili su se čak i pojedini članovi te komisije. Kako je to moglo da se dogodi? Pisci brojnih bestselera Matijas Brekers i Kristijan K. Valter, dokazuju da je „Izvještaj komisije“ samo hipoteza koja se ne zasniva na čvrstim i nedvosmislenim dokazima, i ukazuju na mnoštvo besmislica, protivrječnosti i zataškavanja samog događaja. Oni takođe dokazuju da smo, ukoliko još uvijek vjerujemo da su Al Kaida i Bin Laden odgovorni za te napade, podlegli obmani vrhunske škole manipulacije i medijske magije, i da je krajnje vrijeme da se pred lice pravde izvedu pravi krivci.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter