Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Obična molitva

Obična molitva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788630000614

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0272

Broj strana:

336

Težina:

560 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

I to je bilo sve. Ništa više. Molitva tako obična da nije bilo razloga pamtiti je, ali ja ni posle četrdeset godina otkako
je izgovorena nisam zaboravio nijednu reč.

Nju Bremen, Minesota, 1961. godine. Nova sezona bejzbola je počela, na tezgi sa sokovima u Haldersonovom dragstoru prodavao se kvas u ledenim kriglama, a na svim policama s magazinima mogli ste pronaći stripove. Bilo je to vreme nevinosti i nade za zemlju na čijem je čelu bio novi, mladi predsednik. Ali za trinaestogodišnjeg Frenka Drama bilo je to leto kada je smrt u raznim oblicima nahodila njegov rodni grad. Dolazila je u obliku nesreće, u obliku prirodne pojave, kao samoubistvo... I kao ubistvo.

Posle tragedije koja neočekivano pogađa celu zajednicu, Frenk stupa u svet odraslih prepun tajni, laži, prevara i izdajstava. Od njega se odjednom očekuje da pokaže zrelost, mudrost i snalažljivost nekog mnogo starijeg od sebe.

Ispričana iz Frenkovog ugla, četrdeset godina nakon tog sudbonosnog leta, Obična molitva nudi dirljiv i napet portret dečaka na pragu zrelosti koji pokušava da razume uzdrmani svet oko sebe. Posredi je nezaboravan roman o strašnoj ceni sticanja mudrosti i neprestanoj milosti božjoj.

  • Prevodilac: Marko Vojnović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

I to je bilo sve. Ništa više. Molitva tako obična da nije bilo razloga pamtiti je, ali ja ni posle četrdeset godina otkako je izgovorena nisam zaboravio nijednu reč. Nju Bremen, Minesota, 1961. godine. Nova sezona bejzbola je počela, na tezgi sa sokovima u Haldersonovom dragstoru prodavao se kvas u ledenim kriglama, a na svim policama s magazinima mogli ste pronaći stripove. Bilo je to vreme nevinosti i nade za zemlju na čijem je čelu bio novi, mladi predsednik. Ali za trinaestogodišnjeg Frenka Drama bilo je to leto kada je smrt u raznim oblicima nahodila njegov rodni grad. Dolazila je u obliku nesreće, u obliku prirodne pojave, kao samoubistvo... I kao ubistvo. Posle tragedije koja neočekivano pogađa celu zajednicu, Frenk stupa u svet odraslih prepun tajni, laži, prevara i izdajstava. Od njega se odjednom očekuje da pokaže zrelost, mudrost i snalažljivost nekog mnogo starijeg od sebe. Ispričana iz Frenkovog ugla, četrdeset godina nakon tog sudbonosnog leta, Obična molitva nudi dirljiv i napet portret dečaka na pragu zrelosti koji pokušava da razume uzdrmani svet oko sebe. Posredi je nezaboravan roman o strašnoj ceni sticanja mudrosti i neprestanoj milosti božjoj.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter