Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Gospodari vremena - treći deo serijala Beli grad

Gospodari vremena - treći deo serijala Beli grad

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-863-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0109

Broj strana:

462

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Spektakularna završnica španskog bestseler serijala.


Inspektor Unai Lopes de Ajala, poznatiji kao Kraken, suočen je s novim sumornim slučajem. Jedan biznismen je otrovan španskom mušicom, a dve sestre, obe maloletne, žive su zazidane. Kada otkriju leš čoveka koji je zatvoren u bure zajedno s petlom, psom, mačkom i otrovnicom, Kraken će shvatiti da ta ubistva odgovaraju srednjovekovnim metodama egzekucije. Štaviše, sva tri načina opisana su u istorijskom romanu „Gospodari vremena“, koji je trenutno hit na bestseler listama. Autor je nepoznat i koristi pseudonim.


Istraga će navesti Krakena na trag gospodara Tornja Nograro, drevne utvrde koju već hiljadu godina nastanjuju prvorođeni sinovi srednjovekovnih vladara Vitorije. I dok Krakenova partnerka Estibalis počinje da se zaljubljuje u osumnjičenog plemića, Kraken otkriva veze između romana, realne istorije i svoje prošlosti, koje će iz korena izmeniti njegov život i život njegove porodice.

  • Prevodilac: Duška Radivojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Spektakularna završnica španskog bestseler serijala. Inspektor Unai Lopes de Ajala, poznatiji kao Kraken, suočen je s novim sumornim slučajem. Jedan biznismen je otrovan španskom mušicom, a dve sestre, obe maloletne, žive su zazidane. Kada otkriju leš čoveka koji je zatvoren u bure zajedno s petlom, psom, mačkom i otrovnicom, Kraken će shvatiti da ta ubistva odgovaraju srednjovekovnim metodama egzekucije. Štaviše, sva tri načina opisana su u istorijskom romanu „Gospodari vremena“, koji je trenutno hit na bestseler listama. Autor je nepoznat i koristi pseudonim. Istraga će navesti Krakena na trag gospodara Tornja Nograro, drevne utvrde koju već hiljadu godina nastanjuju prvorođeni sinovi srednjovekovnih vladara Vitorije. I dok Krakenova partnerka Estibalis počinje da se zaljubljuje u osumnjičenog plemića, Kraken otkriva veze između romana, realne istorije i svoje prošlosti, koje će iz korena izmeniti njegov život i život njegove porodice.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter