Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Jedne avgustovske noći

Jedne avgustovske noći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788677029357

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7858

Broj strana:

216

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo ljubavno pismo upućeno Grčkoj potpuno će vas opčiniti.“ – The Sunday Mirror

Dvadeset petog avgusta 1957. godine, na ostrvu Spinalonga zatvara se kolonija gubavaca i jedan trenutak nasilja imaće razarajuće posledice. Vreme će stati za Mariju Petrakis i njenu sestru Anu, njihove porodice će se nepovratno udaljiti, a zatvaranje Spinalonge zauvek će biti obeleženo tragedijom u životima svih žitelja Plake...

Posle toga ostaje samo pitanje kako nastaviti sa životom. Oni koji su pogođeni tragedijom moraju se nositi sa stigmom i skandalom, a budućnost se mora izgraditi na ruševinama prošlosti.

Viktorija Hislop je konačno odlučila da svojim vernim čitaocima pruži dugo iščekivani nastavak nagrađenog bestselera Ostrvo. U ovom dirljivom, atmosferičnom romanu, čija se radnja zbiva nekoliko nedelja pre evakuacije ostrva, pratićemo Mariju, Anu, Manolisa i Andreasa dok preduzimaju prve korake ka neizvesnoj budućnosti.

  • Prevodilac: Marija Tot Ignjatović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo ljubavno pismo upućeno Grčkoj potpuno će vas opčiniti.“ – The Sunday Mirror Dvadeset petog avgusta 1957. godine, na ostrvu Spinalonga zatvara se kolonija gubavaca i jedan trenutak nasilja imaće razarajuće posledice. Vreme će stati za Mariju Petrakis i njenu sestru Anu, njihove porodice će se nepovratno udaljiti, a zatvaranje Spinalonge zauvek će biti obeleženo tragedijom u životima svih žitelja Plake... Posle toga ostaje samo pitanje kako nastaviti sa životom. Oni koji su pogođeni tragedijom moraju se nositi sa stigmom i skandalom, a budućnost se mora izgraditi na ruševinama prošlosti. Viktorija Hislop je konačno odlučila da svojim vernim čitaocima pruži dugo iščekivani nastavak nagrađenog bestselera Ostrvo. U ovom dirljivom, atmosferičnom romanu, čija se radnja zbiva nekoliko nedelja pre evakuacije ostrva, pratićemo Mariju, Anu, Manolisa i Andreasa dok preduzimaju prve korake ka neizvesnoj budućnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter