Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Noćna smena

Noćna smena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-6012-136-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5083

Broj strana:

240

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Bezbedno smeštena u radijskoj kabini, Šila O’Rork, voditeljka poznata po svom seksi, zavodljivom glasu, ispunjava muzičke želje svojim slušaocima i prekaraćuje im noćne sate neobaveznim razgovorima i šalama. U noćnoj smeni, kada čudne stvari postaju još čudnije, nađe se i poneki ludak kome bi jednostavno prekinula vezu.

Međutim, jedan preteći poziv koji se ponavlja iz večeri u veče, privukao je pažnju policije.

Radeći na Šilinom slučaju, detektiv Bojd Flečer otkriva da se iza tog seksi radijskog glasa krije jedna usamljena i nesigurna osoba, ali privlačna i zavodljiva na neki poseban način. Šila prvo odbija saradnju, ne prihvatajući činjenicu da joj je život u opasnosti. Ipak, kada uvidi ozbiljnost pretnji, u detektivu Flečeru pronalazi oslonac, podršku, a možda i nešto više od toga…

Kakav je zločin, stvarni ili zamišljeni, mogla da počini, koji je naterao tu osobu da želi da joj se osveti? – pitanje je na koje Šila nema odgovor.

  • Prevodilac: Isidora Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bezbedno smeštena u radijskoj kabini, Šila O’Rork, voditeljka poznata po svom seksi, zavodljivom glasu, ispunjava muzičke želje svojim slušaocima i prekaraćuje im noćne sate neobaveznim razgovorima i šalama. U noćnoj smeni, kada čudne stvari postaju još čudnije, nađe se i poneki ludak kome bi jednostavno prekinula vezu. Međutim, jedan preteći poziv koji se ponavlja iz večeri u veče, privukao je pažnju policije. Radeći na Šilinom slučaju, detektiv Bojd Flečer otkriva da se iza tog seksi radijskog glasa krije jedna usamljena i nesigurna osoba, ali privlačna i zavodljiva na neki poseban način. Šila prvo odbija saradnju, ne prihvatajući činjenicu da joj je život u opasnosti. Ipak, kada uvidi ozbiljnost pretnji, u detektivu Flečeru pronalazi oslonac, podršku, a možda i nešto više od toga… Kakav je zločin, stvarni ili zamišljeni, mogla da počini, koji je naterao tu osobu da želi da joj se osveti? – pitanje je na koje Šila nema odgovor.

Dodatne informacije

Izdavač BDR Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter