Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Istinite laži

Istinite laži

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-7710-898-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8089

Broj strana:

413

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Iv Benedikt je osoba koja bi proslavila svakog pisca biografija.

Posljednja boginja filmske industrije, dobitnica dva Oskara, ima iza sebe četiri bivša muža i čitavu legiju ljubavnika - čuvenih i zloglasnih. Sada se sprema da napiše memoare u kojima će sve otkriti, a tu vijest su bogati moćnici Holivuda dočekali sa zebnjom.
Džulija Samers nije ni sanjala da će biti izabrana da ispriča Ivinu priču. Čak i ako to znači da svoj miran život u malom gradiću mora da zamjeni blještavim svjetlima Beverli Hilsa, prilika je previše značajna da bi je propustila. Ipak, Džulija nije mogla ni da pretpostavi koliko daleko su neki u stanju da idu kako bi spriječili objavljivanje Ivine knjige…

Sve dok ne otkrije koliko su zapravo mračne njene tajne. Jedini čovjek kome Džulija misli da može da vjeruje je Pol Vintrop, Ivin posinak. Međutim, ubrzo će otkriti da upravo on ima najviše da dobije ukoliko Ivina priča nikada ne bude ispričana - i ako Džulija umre prije nego što uspije da ispiše sudbinske stranice rukopisa.

  • Originalni naziv: GENUINE LIES
  • Prevodilac: Maja Kostadinović
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iv Benedikt je osoba koja bi proslavila svakog pisca biografija. Posljednja boginja filmske industrije, dobitnica dva Oskara, ima iza sebe četiri bivša muža i čitavu legiju ljubavnika - čuvenih i zloglasnih. Sada se sprema da napiše memoare u kojima će sve otkriti, a tu vijest su bogati moćnici Holivuda dočekali sa zebnjom. Džulija Samers nije ni sanjala da će biti izabrana da ispriča Ivinu priču. Čak i ako to znači da svoj miran život u malom gradiću mora da zamjeni blještavim svjetlima Beverli Hilsa, prilika je previše značajna da bi je propustila. Ipak, Džulija nije mogla ni da pretpostavi koliko daleko su neki u stanju da idu kako bi spriječili objavljivanje Ivine knjige… Sve dok ne otkrije koliko su zapravo mračne njene tajne. Jedini čovjek kome Džulija misli da može da vjeruje je Pol Vintrop, Ivin posinak. Međutim, ubrzo će otkriti da upravo on ima najviše da dobije ukoliko Ivina priča nikada ne bude ispričana - i ako Džulija umre prije nego što uspije da ispiše sudbinske stranice rukopisa.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter