Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Zlo seme

Zlo seme

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-7710-366-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1136

Broj strana:

460

Težina:

575 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Čuvena violinistkinja Karolina Vejverli, iscrpljena profesionalnim zahtjevima i obavezama, stiže u Inosens u potrazi za duševnim mirom, samoćom i oporavkom od dugogodišnje naporne karijere. Ona se nada da će joj dom njene pokojne bake - kućica sa nasvođenim tremom, kao stvorena za uživanje u vrelim ljetnjim noćima - pružiti toliko traženi spokoj. Ali će Inosens Kalorini ponuditi nešto više: zgodnog i šarmantnog Takera Longstrita.

Taker je poznat kao vješt zavodnik čije su ljubavne veze po pravilu kratke i plitke, ali je jedan pogled na Karolinu dovoljan da shvati da je ona potpuno drugačija od bilo koje žene koju je u životu sreo. Uprkos Karolininoj hladnoći i uzdržanosti, Takerov strastven i neodoljiv pristup u njoj pokreće neočekivanu plimu čula. Ali, kada ona u mracnim vodama jezera nadomak svoje kuće otkrije treću žrtvu opakog serijskog ubice, njena ljetnja romansa se suočava sa nepremostivim problemom: sa činjenicom da je Taker vodeći na listi osumnjičenih za seriju brutalnih ubistava.

  • Prevodilac: Ljiljana Petrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čuvena violinistkinja Karolina Vejverli, iscrpljena profesionalnim zahtjevima i obavezama, stiže u Inosens u potrazi za duševnim mirom, samoćom i oporavkom od dugogodišnje naporne karijere. Ona se nada da će joj dom njene pokojne bake - kućica sa nasvođenim tremom, kao stvorena za uživanje u vrelim ljetnjim noćima - pružiti toliko traženi spokoj. Ali će Inosens Kalorini ponuditi nešto više: zgodnog i šarmantnog Takera Longstrita. Taker je poznat kao vješt zavodnik čije su ljubavne veze po pravilu kratke i plitke, ali je jedan pogled na Karolinu dovoljan da shvati da je ona potpuno drugačija od bilo koje žene koju je u životu sreo. Uprkos Karolininoj hladnoći i uzdržanosti, Takerov strastven i neodoljiv pristup u njoj pokreće neočekivanu plimu čula. Ali, kada ona u mracnim vodama jezera nadomak svoje kuće otkrije treću žrtvu opakog serijskog ubice, njena ljetnja romansa se suočava sa nepremostivim problemom: sa činjenicom da je Taker vodeći na listi osumnjičenih za seriju brutalnih ubistava.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter