Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Okusi trenutak

Okusi trenutak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-953-319-477-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3932

Broj strana:

290

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Upisat ćeš jednu od najboljih škola i biti jedna od najboljih - tim je riječima gospođa Grady ohrabrila Laurel i njezine snove o slastičarskom zvanju. Laurel je održala obećanje i specijalizirala izradu veličanstvenih torti za vjenčanja. Delanyja Browna poznavala je cijeli život. Njega i njegov razoružavajući bljesak humora kojim se vjerojatno koristio kao smrtonosnim oružjem na sudu. Ili u krevetu.



Učinio ju je slabom, učinio je da želi biti slaba. Učinio je da se želi predati njemu i onomu što je pobuđivao u njoj. Topla trava, topli zrak, lagana igra njegovih ruku, njegove usne, njezinu su žudnju usmjerili na sada i ovdje. Prepustila se trenutku i njemu, dok je maglovitim očima gledala zvijezde na nebu koje su izgledale kao da su oživjele.
Njezin miris, zavodljiv kao i ljetna noć, mamio ga je. Njezin okus, tako neodoljiv, uzbuđivao ga je. Pustio je svojim rukama da lutaju, da izazivaju i zadovoljavaju dok je noć oko njih postajala sve tamnija i prekrivala ih. Šum ljetne noći nadglasao je hukanje sove.

  • Originalni naziv: Treća knjiga serije...
  • Prevodilac: Ivana Glavaš
  • Edicija: 3. dio
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x203
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Upisat ćeš jednu od najboljih škola i biti jedna od najboljih - tim je riječima gospođa Grady ohrabrila Laurel i njezine snove o slastičarskom zvanju. Laurel je održala obećanje i specijalizirala izradu veličanstvenih torti za vjenčanja. Delanyja Browna poznavala je cijeli život. Njega i njegov razoružavajući bljesak humora kojim se vjerojatno koristio kao smrtonosnim oružjem na sudu. Ili u krevetu. Učinio ju je slabom, učinio je da želi biti slaba. Učinio je da se želi predati njemu i onomu što je pobuđivao u njoj. Topla trava, topli zrak, lagana igra njegovih ruku, njegove usne, njezinu su žudnju usmjerili na sada i ovdje. Prepustila se trenutku i njemu, dok je maglovitim očima gledala zvijezde na nebu koje su izgledale kao da su oživjele. Njezin miris, zavodljiv kao i ljetna noć, mamio ga je. Njezin okus, tako neodoljiv, uzbuđivao ga je. Pustio je svojim rukama da lutaju, da izazivaju i zadovoljavaju dok je noć oko njih postajala sve tamnija i prekrivala ih. Šum ljetne noći nadglasao je hukanje sove.

    Dodatne informacije

    Izdavač Profil
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter