Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

(Ne)savršena devojka

(Ne)savršena devojka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lusi-En Holms


ISBN:

9788652107032

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4734

Broj strana:

427

Težina:

541 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od autorke romana 50 načina da nađeš onog pravog.

Ljubili smo se sve dok nismo bili prinuđeni da prestanemo da bismo došli do daha, a dotad su mi usne već tako natekle da sam izgledala kao da sam se ljubakala sa žicom za ribanje sudova. Opet smo se radosno iskezili jedno drugom i osijetih potrebu da kažem neku neviđenu mudrost. Jesam li ti pomenula da sam beznadežno zaljubljena u tebe?

Glumica Sara Sardžent konačno je pronašla onog pravog. Ali kad napusti London i ode u Los Anđeles, Sara se odjednom iz savršene djevojke, koja slatkim glasićem govori volim te, preobrazi u ludaču koja vrišti i baca telefone.

Odakle je sve pošlo naopako? Da li od fotografije polugole bivše djevojke u pozi izvrnutog psa koju je Sara našla u rokovniku svog dječka? Ili možda od vrele seksi scene koju Sara snima s najzgodnijim muškarcem na svijetu?

Urnebesno smiješna i surovo iskrena, knjiga (Ne)savršena djevojka jeste priča o potrazi jedne žene za viječnom ljubavlju. Ovim romanom Lusi-En Holms potvrđuje da je jedan od najboljih savremenih pisaca romantične komedije.

  • Originalni naziv: The (Im)Perfect Girlfriend...
  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autorke romana 50 načina da nađeš onog pravog. Ljubili smo se sve dok nismo bili prinuđeni da prestanemo da bismo došli do daha, a dotad su mi usne već tako natekle da sam izgledala kao da sam se ljubakala sa žicom za ribanje sudova. Opet smo se radosno iskezili jedno drugom i osijetih potrebu da kažem neku neviđenu mudrost. Jesam li ti pomenula da sam beznadežno zaljubljena u tebe? Glumica Sara Sardžent konačno je pronašla onog pravog. Ali kad napusti London i ode u Los Anđeles, Sara se odjednom iz savršene djevojke, koja slatkim glasićem govori volim te, preobrazi u ludaču koja vrišti i baca telefone. Odakle je sve pošlo naopako? Da li od fotografije polugole bivše djevojke u pozi izvrnutog psa koju je Sara našla u rokovniku svog dječka? Ili možda od vrele seksi scene koju Sara snima s najzgodnijim muškarcem na svijetu? Urnebesno smiješna i surovo iskrena, knjiga (Ne)savršena djevojka jeste priča o potrazi jedne žene za viječnom ljubavlju. Ovim romanom Lusi-En Holms potvrđuje da je jedan od najboljih savremenih pisaca romantične komedije.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter