Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Sutra ujutru, bude li sve u redu

Sutra ujutru, bude li sve u redu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sesil Krig


ISBN:

86-7436-616-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1540

Broj strana:

218

Težina:

343 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Edgar je izrazito lijep. Izrazito visok. Izrazito lijepo odjeven. Izrazito lijepo vaspitan. Izrazito obrazovan. Izrazito seksi. U svakom slučaju, smatram da Edgar ima skoro sve kvalitete koje bi žena mogla da poželi. Ukratko, njega sam odavno čekala, što je dobro, jer je sada moj.

Tako misli Garans, junakinja ove urnebesne, vesele priče, tipična emancipovana mlada žena u potrazi za muškarcem svog života. Kroz svoje ljubavne muke Garans vas vodi sa mnogo duha, a podršku joj daju četiri vjerne drugarice i najbolji prijatelj, homoseksualac Artur. Pa ipak - je li Edgar zaista onaj pravi? Da li ljubav podrazumjeva žrtve i poneko poniženje? Neumorna Garans upotrebiće bujnu maštu i sve svoje sposobnosti ne bi li zadržala čovjeka svog života. A kad pomisli da je idealnog muškarca zauvjek izgubila, shvatiće da je tu, sasvim blizu, neko drugi… Pa, nije uvjek sve onako kao što na prvi pogled izgleda!

  • Prevodilac: Vladana Stanojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Edgar je izrazito lijep. Izrazito visok. Izrazito lijepo odjeven. Izrazito lijepo vaspitan. Izrazito obrazovan. Izrazito seksi. U svakom slučaju, smatram da Edgar ima skoro sve kvalitete koje bi žena mogla da poželi. Ukratko, njega sam odavno čekala, što je dobro, jer je sada moj. Tako misli Garans, junakinja ove urnebesne, vesele priče, tipična emancipovana mlada žena u potrazi za muškarcem svog života. Kroz svoje ljubavne muke Garans vas vodi sa mnogo duha, a podršku joj daju četiri vjerne drugarice i najbolji prijatelj, homoseksualac Artur. Pa ipak - je li Edgar zaista onaj pravi? Da li ljubav podrazumjeva žrtve i poneko poniženje? Neumorna Garans upotrebiće bujnu maštu i sve svoje sposobnosti ne bi li zadržala čovjeka svog života. A kad pomisli da je idealnog muškarca zauvjek izgubila, shvatiće da je tu, sasvim blizu, neko drugi… Pa, nije uvjek sve onako kao što na prvi pogled izgleda!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter