Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Magični teatar ljubavi i smrti

Magični teatar ljubavi i smrti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0400-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2149

Broj strana:

371

Težina:

479 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Beogradska pozorišna publika bila je luda za Emilijom Avramović. Predstave u kojima je igrala postajale su hit preko noći, njen privatni život omiljena tema tabloida, a njena garderoba modni trend. Čime je to vladala publikom?

Oni koji su njene predstave vidjeli jednom željeli su da ih gledaju uvijek iznova? Kako je tako uspješno vladala muškarcima i zašto su joj ispunjavali sve želje?
Kada je pronađena mrtva na pozornici Alt Teatra, na sebi je imala samo par crvenih cipela i plavu satensku traku, vezanu oko vrata. Slika njene smrti bila je vjerna kopija jedne od poza iz njene najnovije i najuspešnije predstave - Magični Kabare.

Andreja Avakumović? Kum?, bivšeg beogradskog novinara i osnivača detektivske agencije Grad posjećuje Anais Sieminska, njegova prva ljubav i žena poznata javnosti po svojim ekskluzivnim udajama za bogataše internacionalnog renomea, zahtjevajući od njega da nađe Eminog ubicu.

Tajni je ponekad previše i taman kada se čini da je jedna razriješena i da je rješenje Eminog ubistva na pomolu, neka druga zauzme njeno mjesto. Gde je kraj?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Beogradska pozorišna publika bila je luda za Emilijom Avramović. Predstave u kojima je igrala postajale su hit preko noći, njen privatni život omiljena tema tabloida, a njena garderoba modni trend. Čime je to vladala publikom? Oni koji su njene predstave vidjeli jednom željeli su da ih gledaju uvijek iznova? Kako je tako uspješno vladala muškarcima i zašto su joj ispunjavali sve želje? Kada je pronađena mrtva na pozornici Alt Teatra, na sebi je imala samo par crvenih cipela i plavu satensku traku, vezanu oko vrata. Slika njene smrti bila je vjerna kopija jedne od poza iz njene najnovije i najuspešnije predstave - Magični Kabare. Andreja Avakumović? Kum?, bivšeg beogradskog novinara i osnivača detektivske agencije Grad posjećuje Anais Sieminska, njegova prva ljubav i žena poznata javnosti po svojim ekskluzivnim udajama za bogataše internacionalnog renomea, zahtjevajući od njega da nađe Eminog ubicu. Tajni je ponekad previše i taman kada se čini da je jedna razriješena i da je rješenje Eminog ubistva na pomolu, neka druga zauzme njeno mjesto. Gde je kraj?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter