Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Grad kao Alis

Grad kao Alis

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nevil Šut


ISBN:

978-86-521-4463-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B8977

Broj strana:

360

Težina:

337 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Džin Pedžet ima samo dvadeset godina i radi na Malajskom poluostrvu u početku japanske invazije. Zarobljena sa drugim Evropljankama i njihovom decom, biće primorana na mukotrpan marš kroz džunglu koji će mnogima doneti smrt.

Surove okolnosti u kojima se zatekla u Džini će probuditi hrabrost, srčanost i pribranost, a poznavanjem malajskog jezika mnogim ženama će sačuvati život. No na maršu je pored iscrpljenosti veliki problem i glad. Kada se njena grupa sretne sa grupom zarobljenih australijskih vojnika, narednik Džo Harman će ukrasti za njih malo hrane i zbog toga biti svirepo kažnjen.

Nekoliko godina posle rata Džin je u Engleskoj i sav taj košmar je ostavila za sobom. Međutim, zbog neočekivanog nasledstva vraća se na Malaju, gde je zatiče vest da je mladi australijski vojnik Džo Harman ipak preživeo.

Potraga za Džoom dovodi Džin u pustu australijsku stočarsku varošicu po imenu Vilstaun, gde će se suočiti sa izazovom koji će zahtevati svu domišljatost i duh iz njenih ratnodopskih iskušenja, ne bi li u zajedničkoj borbi protiv prošlosti njih dvoje od ubogog mestašceta stvorili zajednicu uspešnu kao grad Alis.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džin Pedžet ima samo dvadeset godina i radi na Malajskom poluostrvu u početku japanske invazije. Zarobljena sa drugim Evropljankama i njihovom decom, biće primorana na mukotrpan marš kroz džunglu koji će mnogima doneti smrt. Surove okolnosti u kojima se zatekla u Džini će probuditi hrabrost, srčanost i pribranost, a poznavanjem malajskog jezika mnogim ženama će sačuvati život. No na maršu je pored iscrpljenosti veliki problem i glad. Kada se njena grupa sretne sa grupom zarobljenih australijskih vojnika, narednik Džo Harman će ukrasti za njih malo hrane i zbog toga biti svirepo kažnjen. Nekoliko godina posle rata Džin je u Engleskoj i sav taj košmar je ostavila za sobom. Međutim, zbog neočekivanog nasledstva vraća se na Malaju, gde je zatiče vest da je mladi australijski vojnik Džo Harman ipak preživeo. Potraga za Džoom dovodi Džin u pustu australijsku stočarsku varošicu po imenu Vilstaun, gde će se suočiti sa izazovom koji će zahtevati svu domišljatost i duh iz njenih ratnodopskih iskušenja, ne bi li u zajedničkoj borbi protiv prošlosti njih dvoje od ubogog mestašceta stvorili zajednicu uspešnu kao grad Alis.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter