Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Lutkin život

Lutkin život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7963-504-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

B8474

Broj strana:

380

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,00 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Lutkin život druga je knjiga u trilogiji Melanholija. Prva knjiga Staklena tela objavljena je 2017. godine takođe u izdanju Samizdata B92. Roman je ušao u uži izbor za nagradu Švedske akademije pisaca krimi-romana za 2019.

Detektivu Kevinu Džonsonu predat je novi slučaj internet trgovine ljudima. On mora da pronađe majstora lutkara - osobu koja koristi lažni identitet za pribavljanje video-snimaka i fotografija mladih devojaka. Istraga vodi do Nove i Mersi, šesnaestogodišnjakinja koje se voze ukradenim automobilom, ali takođe prisiljava Džonsona da se suoči s tajnama iz sopstvene prošlosti.
Ovaj najnoviji međunarodni bestseler Erika Aksl Sunda duboko je zaronio u nemilosrdnu Švedsku, trgovinu ljudima i seksualnu industriju, ali govori i o izgubljenom prijateljstvu i nadi. Lutkin život je mračan triler o onoj strani društva za koju se većini nas čini da ne postoji.

  • Prevodilac: Dorijan Hajdu
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Lutkin život druga je knjiga u trilogiji Melanholija. Prva knjiga Staklena tela objavljena je 2017. godine takođe u izdanju Samizdata B92. Roman je ušao u uži izbor za nagradu Švedske akademije pisaca krimi-romana za 2019. Detektivu Kevinu Džonsonu predat je novi slučaj internet trgovine ljudima. On mora da pronađe majstora lutkara - osobu koja koristi lažni identitet za pribavljanje video-snimaka i fotografija mladih devojaka. Istraga vodi do Nove i Mersi, šesnaestogodišnjakinja koje se voze ukradenim automobilom, ali takođe prisiljava Džonsona da se suoči s tajnama iz sopstvene prošlosti. Ovaj najnoviji međunarodni bestseler Erika Aksl Sunda duboko je zaronio u nemilosrdnu Švedsku, trgovinu ljudima i seksualnu industriju, ali govori i o izgubljenom prijateljstvu i nadi. Lutkin život je mračan triler o onoj strani društva za koju se većini nas čini da ne postoji.

Dodatne informacije

Izdavač Samizdat B92
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter