Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.299

Facebook slicica

Katalog

Lemurova ljubav

Lemurova ljubav

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-41-317-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

N2162

Broj strana:

224

Težina:

240 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

9,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Roman prvijenac Ivane Kuzmanović, pripada vrsti ljubavnih romana, ali ne i ljubića s lakim sadržajem, koji se u jednom danu čitaju, a u drugom već zaboravljaju.

Lemurova ljubav ide visoko iznad. To jeste čitljiva i zanimljiva knjiga, ali i jedno ozbiljno, bespoštedno iskreno i originalno suočavanje sa izazovima ljubavi.

On je uspješni biznismne, oženjen i otac. Ona je uspješna pjevačica, koju bi svi beogradski klubovi voljeli angažovati.

Prve tri faze ove ljubavne priče (uzlet, pad, praznina) poznate su iz brojnih drugih djela ove vrste. Ono što je originalno i novo, što predstavlja istinski doprinos razumijevanju i tumačenju ljubavi, jeste četvri, finalni dio knjige.

Autor ove čudesno dobre knjige, Ivana Kuzmanović, napravila je novi, originalni zaokret i svoju junakinju, iz ponora, uzdigla ponovo u duhovne visine, podarivši joj onu najvišu i najrjeđu sposobnost - sposobnost radosti i sreće u gubitku!

To je svojevrsno vaskrsnuće ljubavi, ali ne više kao trenutnog, prolaznog osjećanje sreće, već kao trajno osvojene vrijednosti. Tren je dio vječnosti, što nam se jednom dogodilo - postoji zauvijek!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman prvijenac Ivane Kuzmanović, pripada vrsti ljubavnih romana, ali ne i ljubića s lakim sadržajem, koji se u jednom danu čitaju, a u drugom već zaboravljaju. Lemurova ljubav ide visoko iznad. To jeste čitljiva i zanimljiva knjiga, ali i jedno ozbiljno, bespoštedno iskreno i originalno suočavanje sa izazovima ljubavi. On je uspješni biznismne, oženjen i otac. Ona je uspješna pjevačica, koju bi svi beogradski klubovi voljeli angažovati. Prve tri faze ove ljubavne priče (uzlet, pad, praznina) poznate su iz brojnih drugih djela ove vrste. Ono što je originalno i novo, što predstavlja istinski doprinos razumijevanju i tumačenju ljubavi, jeste četvri, finalni dio knjige. Autor ove čudesno dobre knjige, Ivana Kuzmanović, napravila je novi, originalni zaokret i svoju junakinju, iz ponora, uzdigla ponovo u duhovne visine, podarivši joj onu najvišu i najrjeđu sposobnost - sposobnost radosti i sreće u gubitku! To je svojevrsno vaskrsnuće ljubavi, ali ne više kao trenutnog, prolaznog osjećanje sreće, već kao trajno osvojene vrijednosti. Tren je dio vječnosti, što nam se jednom dogodilo - postoji zauvijek!

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter