Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Od kad sam se zavolela volim + CD

Od kad sam se zavolela volim + CD

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0659-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5988

Broj strana:

239

Težina:

313 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Polazeći od dirljivih ličnih iskustava, emocionalnih padova i naizgled bezizlaznih situacija, Ivana Kuzmanović nas, na topao i prisan način, vodi kroz procese transformacije sve do zacjeljenja i postizanja vrhunskog kvaliteta bivanja, odnosno stanja Ljubavi.

To je ona Ljubav kojoj težimo i za koju znamo da mora postojati iko, ponekad, izgleda nestvarna i nedostižna. Ona Ljubav koja je izvor spokoja, radosti, sreće, harmonije i kreacije. Ona koja svemu daje smisao i koja vječno traje.

Najvažniji korak koji će nas povesti Stazom do potpune Ljubavi jeste da naučimo da volimo sebe. Iako nam se na prvi pogled može učiniti da ništa nije jednostavnije od toga, potrebni su hrabrost, znanje i vještina da bi se Ljubav prema sebi ostvarila.

Knjiga Od kada sam se zavolela – VOLIM uliva nadu u postojanje rješenja... I daje nove modele ponašanja...

Težište teksta nalazi se u tački iz koje putevi vode u tri pravca: psihoterapija, duhovnost i iskustvo. To je ujedno i tačka njihovog ukrštanja i spajanja u cjelinu bez koje nema kvalitetnog i ispunjenog života.

Lakoća pisanja i spontano korišćenje humora čine ovu dijelom romansiranu studiju o Ljubavi pitkom, životnom i dostupnom. Ovo je knjiga u kojoj dobijamo ne samo prijedloge mogućih rješenja, već posredno učimo i šta je to osnova dobrog odnosa i svake promjene!

Uz knjigu ide i poklon – CD sa originalnom muzikom namjenjenom opuštanju i uživanju koju je komponovao Branko Isaković.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Polazeći od dirljivih ličnih iskustava, emocionalnih padova i naizgled bezizlaznih situacija, Ivana Kuzmanović nas, na topao i prisan način, vodi kroz procese transformacije sve do zacjeljenja i postizanja vrhunskog kvaliteta bivanja, odnosno stanja Ljubavi. To je ona Ljubav kojoj težimo i za koju znamo da mora postojati iko, ponekad, izgleda nestvarna i nedostižna. Ona Ljubav koja je izvor spokoja, radosti, sreće, harmonije i kreacije. Ona koja svemu daje smisao i koja vječno traje. Najvažniji korak koji će nas povesti Stazom do potpune Ljubavi jeste da naučimo da volimo sebe. Iako nam se na prvi pogled može učiniti da ništa nije jednostavnije od toga, potrebni su hrabrost, znanje i vještina da bi se Ljubav prema sebi ostvarila. Knjiga Od kada sam se zavolela – VOLIM uliva nadu u postojanje rješenja... I daje nove modele ponašanja... Težište teksta nalazi se u tački iz koje putevi vode u tri pravca: psihoterapija, duhovnost i iskustvo. To je ujedno i tačka njihovog ukrštanja i spajanja u cjelinu bez koje nema kvalitetnog i ispunjenog života. Lakoća pisanja i spontano korišćenje humora čine ovu dijelom romansiranu studiju o Ljubavi pitkom, životnom i dostupnom. Ovo je knjiga u kojoj dobijamo ne samo prijedloge mogućih rješenja, već posredno učimo i šta je to osnova dobrog odnosa i svake promjene! Uz knjigu ide i poklon – CD sa originalnom muzikom namjenjenom opuštanju i uživanju koju je komponovao Branko Isaković.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter