Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Klinička endodoncija

Klinička endodoncija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Leif Tronstad


ISBN:

978-867-478-026-8

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2258

Broj strana:

253

Težina:

554 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iako postoje brojni udžbenici endodoncije u Evropi i svijetu, priručnik Klinička endodoncija zbog brojnih kvaliteta zavređuje pažnju cjelokupne stručne javnosti.

Knjiga je namjenjena prvenstveno studentima stomatologije, diplomiranim stomatolozima, studentima postdiplomske nastave, magistrantima i specijalizantima iz endodoncije, ali i svima onima koji žele da prošire svoja znanja iz oblasti endodontskog liječenja, odnosno da razreše brojne dileme vezane za endodontsko liječenje oboljelih zuba i apeksnog parodoncijuma.

Ova knjiga će biti od pomoći svim endodontistima u razrešenju mnogih problema vezanih za endodontsko liječenje oboljelih zuba. Endodontska terpija je predstavljena u svetlu aktuelnih naučnih saznanja i kliničkih iskustava, čime je značajno približena stomatolozima praktičarima.

Integralni pristup u pisanju i razjašnjavanju etiologije patogenih mehanizama koji dovode do pojave oboljenja pulpe zuba, odnosno pravilan izbor i realizacija endodontske intervencije, kao i jasno predstavljen uticaj brojnih faktora na tok i ishod liječenja oboljelog zuba predstavljaju značajan kvalitet knjige.

  • Originalni naziv: Clinical Endodontics
  • Prevodilac: Slavoljub Živković
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako postoje brojni udžbenici endodoncije u Evropi i svijetu, priručnik Klinička endodoncija zbog brojnih kvaliteta zavređuje pažnju cjelokupne stručne javnosti. Knjiga je namjenjena prvenstveno studentima stomatologije, diplomiranim stomatolozima, studentima postdiplomske nastave, magistrantima i specijalizantima iz endodoncije, ali i svima onima koji žele da prošire svoja znanja iz oblasti endodontskog liječenja, odnosno da razreše brojne dileme vezane za endodontsko liječenje oboljelih zuba i apeksnog parodoncijuma. Ova knjiga će biti od pomoći svim endodontistima u razrešenju mnogih problema vezanih za endodontsko liječenje oboljelih zuba. Endodontska terpija je predstavljena u svetlu aktuelnih naučnih saznanja i kliničkih iskustava, čime je značajno približena stomatolozima praktičarima. Integralni pristup u pisanju i razjašnjavanju etiologije patogenih mehanizama koji dovode do pojave oboljenja pulpe zuba, odnosno pravilan izbor i realizacija endodontske intervencije, kao i jasno predstavljen uticaj brojnih faktora na tok i ishod liječenja oboljelog zuba predstavljaju značajan kvalitet knjige.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter