Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Osnovna imunologija - Funkcije i poremećaji imunskog sistema

Osnovna imunologija - Funkcije i poremećaji imunskog sistema

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-080-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2251

Broj strana:

293

Težina:

628 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Iako na tržištu postoji obilje udžbenika imunologije, Osnovna imunologija autora A. K. Abbasa sa kalifornijskog Medicinskog fakulteta i A. H. Lichtmana sa harvardskog Medicinskog fakulteta, spada u udžbenike koji se izuzetno često koriste u nastavi imunologije na medicinskim fakultetima širom svijeta.

Svjetsku popularnost i ugled ovaj udžbenik je stekao, prije svega, zahvaljujući tome što autori u njemu sažeto i jasno objašnjavaju osnovne principe moderne imunologije koje bi svaki ljekar trebalo da zna. Knjiga je relativno malog obima i formata, sa kratkim poglavljima, bogata slikama, dijagramima i tabelama, s ciljem da se obilje informacija prikaže na jednostavan i cjelovit način.

Takođe, nastojanjem da objasne osnovne principe, bez suvišnog opterećivanja detaljima, autori ove knjige olakšavaju razumjevanje složenih imunoloških mehanizama. I zaista, knjiga se lako čita, a kako autori nastoje da što jasnije objasne eksperimentalna zapažanja na kojima počiva imunologija, čitanjem se uspješno stiču neophodna znanja o funkcionisanju imunskog sistema na nivou molekula, ćelije i organizma u cjelini.

  • Originalni naziv: Basic Immunology
  • Prevodilac: Grupa prevodilaca
  • Izdanje: 3
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako na tržištu postoji obilje udžbenika imunologije, Osnovna imunologija autora A. K. Abbasa sa kalifornijskog Medicinskog fakulteta i A. H. Lichtmana sa harvardskog Medicinskog fakulteta, spada u udžbenike koji se izuzetno često koriste u nastavi imunologije na medicinskim fakultetima širom svijeta. Svjetsku popularnost i ugled ovaj udžbenik je stekao, prije svega, zahvaljujući tome što autori u njemu sažeto i jasno objašnjavaju osnovne principe moderne imunologije koje bi svaki ljekar trebalo da zna. Knjiga je relativno malog obima i formata, sa kratkim poglavljima, bogata slikama, dijagramima i tabelama, s ciljem da se obilje informacija prikaže na jednostavan i cjelovit način. Takođe, nastojanjem da objasne osnovne principe, bez suvišnog opterećivanja detaljima, autori ove knjige olakšavaju razumjevanje složenih imunoloških mehanizama. I zaista, knjiga se lako čita, a kako autori nastoje da što jasnije objasne eksperimentalna zapažanja na kojima počiva imunologija, čitanjem se uspješno stiču neophodna znanja o funkcionisanju imunskog sistema na nivou molekula, ćelije i organizma u cjelini.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter