Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Google Cloud kuvar

Google Cloud kuvar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7555-458-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9997

Broj strana:

270

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Steknite praktično iskustvo sa Google Cloudom. Ovaj knjiga pruža niz samostalnih recepata koji vam pokazuju kako da koristite Google Cloud usluge za svoje poslovne aplikacije. Bez obzira da li tražite načine za primenu mikroservisa, veštačke inteligencije, analitike, bezbednosti ili mrežnih rešenja, recepti vas vode korak po korak kroz proces i objašnjavaju na koji način recepti funkcionišu.

Namenjen za sistemske inženjere i administratore, programere, administratore mreže i baza podataka i istraživače podataka, ovaj kuvar vam pomaže da počnete da koristite Google Cloud bez obzira na nivo iskustva. Googleovi veterani Rui Costa i Drew Hodun u ovoj knjizi pokrivaju i napredni nivo korišćenja Google Clouda, za one koji već imaju solidno iskustvo sa platformom.

- Naučite kako da počnete da koristite Google Cloud
- Razumite dubinu usluga koje Google Cloud pruža
- Steknite iskustvo koristeći praktične primere
- Istražite teme koje uključuju BigQuery, Cloud Run i Kubernetes
- Napravite mobilne i veb aplikacije na Google Cloudu
- Ispitajte načine da napravite svoje aplikacije po meri u oblaku
- Napravite aplikaciju koja je minimalno održiv proizvod za eksploataciju u proizvodnji
- Naučite veštine rada sa platformom podataka i cevovodom

Umorni ste od Google Clouda jer niste odmakli dalje od Hello World? Google Cloud kuvar sadrži recepte za aplikacije iz stvarnog sveta, od bezserverskih do bezbednosnih, uključujući mikroservise, velike podatke (big data), veštačku inteligenciju, mašinsko učenje, Firebase, bezbednost, umrežavanje i Kubernetes aplikacije.

  • Originalni naziv: Google Cloud Cookbook...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Steknite praktično iskustvo sa Google Cloudom. Ovaj knjiga pruža niz samostalnih recepata koji vam pokazuju kako da koristite Google Cloud usluge za svoje poslovne aplikacije. Bez obzira da li tražite načine za primenu mikroservisa, veštačke inteligencije, analitike, bezbednosti ili mrežnih rešenja, recepti vas vode korak po korak kroz proces i objašnjavaju na koji način recepti funkcionišu. Namenjen za sistemske inženjere i administratore, programere, administratore mreže i baza podataka i istraživače podataka, ovaj kuvar vam pomaže da počnete da koristite Google Cloud bez obzira na nivo iskustva. Googleovi veterani Rui Costa i Drew Hodun u ovoj knjizi pokrivaju i napredni nivo korišćenja Google Clouda, za one koji već imaju solidno iskustvo sa platformom. - Naučite kako da počnete da koristite Google Cloud - Razumite dubinu usluga koje Google Cloud pruža - Steknite iskustvo koristeći praktične primere - Istražite teme koje uključuju BigQuery, Cloud Run i Kubernetes - Napravite mobilne i veb aplikacije na Google Cloudu - Ispitajte načine da napravite svoje aplikacije po meri u oblaku - Napravite aplikaciju koja je minimalno održiv proizvod za eksploataciju u proizvodnji - Naučite veštine rada sa platformom podataka i cevovodom Umorni ste od Google Clouda jer niste odmakli dalje od Hello World? Google Cloud kuvar sadrži recepte za aplikacije iz stvarnog sveta, od bezserverskih do bezbednosnih, uključujući mikroservise, velike podatke (big data), veštačku inteligenciju, mašinsko učenje, Firebase, bezbednost, umrežavanje i Kubernetes aplikacije.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter