Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Boja magije i Svetlost čudesnog

Boja magije i Svetlost čudesnog

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Teri Pračet


ISBN:

9788652-105496

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3807

Broj strana:

485

Težina:

593 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Specijalno izdanje povodom 25 godina od prvog objavljivanja sa ilustracijama Stivena Plejera, u tvrdom povezu. U dalekom i dotrajalom skupu dimenzija, u astralnoj ravni koja nikada i ne biješe ravna, spiralne zvijezdane magline trepere i uvijaju se... Veliki ATuin, kornjača (nepoznatog pola), dolazi, plivajući sporo kroz međuzvijezdani prostor, sa vodeničnim injem na nezgrapnim udovima, oklopa prošaranog meteorskim kraterima. Na njenim leđima četiri džinovska slona nose disk Svijeta, Disksvet. A ovako je sve počelo:

Kada se cinični, nezajažljiv ali nesposobni čarobnjak Rinsvind zatekao u ulozi vodića naivnom turisti Dvocvetu nije očekivao da će biježati preko cijelog Disksveta, ali kada se užasna vatra rasplamsa, bijesneći Ank-Morporkom, najvećim gradom Disksveta, to je očigledno jedino što mu preostaje. Njihovu pratnju sačinjava Dvocvetov Prtljag od kruškovog drveta mudrosti (koji ne samo da svoj sadržaj pere već ga očigledno i brani po cijenu ljudskog života). A zatim će se sresti sa najvećim, i najstarijim, herojem na svijetu, kao i sa Smrću koja naravno i nije tako loš momak, kada ga upoznate. Treba li napomenuti da oni nemaju pojma da njihovo putovanje ima veze sa igrom koju igraju dokoni Bogovi ?

  • Originalni naziv: The Colour of Magic,...
  • Prevodilac: Dejan Papić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Specijalno izdanje povodom 25 godina od prvog objavljivanja sa ilustracijama Stivena Plejera, u tvrdom povezu. U dalekom i dotrajalom skupu dimenzija, u astralnoj ravni koja nikada i ne biješe ravna, spiralne zvijezdane magline trepere i uvijaju se... Veliki ATuin, kornjača (nepoznatog pola), dolazi, plivajući sporo kroz međuzvijezdani prostor, sa vodeničnim injem na nezgrapnim udovima, oklopa prošaranog meteorskim kraterima. Na njenim leđima četiri džinovska slona nose disk Svijeta, Disksvet. A ovako je sve počelo: Kada se cinični, nezajažljiv ali nesposobni čarobnjak Rinsvind zatekao u ulozi vodića naivnom turisti Dvocvetu nije očekivao da će biježati preko cijelog Disksveta, ali kada se užasna vatra rasplamsa, bijesneći Ank-Morporkom, najvećim gradom Disksveta, to je očigledno jedino što mu preostaje. Njihovu pratnju sačinjava Dvocvetov Prtljag od kruškovog drveta mudrosti (koji ne samo da svoj sadržaj pere već ga očigledno i brani po cijenu ljudskog života). A zatim će se sresti sa najvećim, i najstarijim, herojem na svijetu, kao i sa Smrću koja naravno i nije tako loš momak, kada ga upoznate. Treba li napomenuti da oni nemaju pojma da njihovo putovanje ima veze sa igrom koju igraju dokoni Bogovi ?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter