Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Kosač

Kosač

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Teri Pračet


ISBN:

86-7436-011-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0010

Broj strana:

320

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Smrt je neočekivano nestao!

Ovo dovodi do haosa koji se uvijek javlja kada otkaže značajna javna služba.

Duhovi i utvare ispunjavaju Disksvet. Aktivista u borbi za prava mrtvih Reg Šu (Ne morate ovo da trpite ležeći) odjednom ima više posla nego što je mogao i da sanja. A novopreminuli čarobnjak Vindl Puns budi se u kovčegu da bi shvatio da je vaskrsao u vidu leša. Ali, na Vindlu i na članovima ankmorporčke neustrašive grupe neupokojenih je da spasu svijet za žive.

U međuvremenu, na maloj, udaljenoj farmi ispostavlja se da je mračni neznanac veoma dobar u radu kosom. Žetva je na pomolu. I sasvim drugačija bitka koja se mora dobiti.

Artur Vinkings je, na primjer, postao vampir nakon što ga je ugrizao advokat. Šlepel, bauk, bio bi bolji u svom poslu da nije agorafobičan i da nema strah od izlaska iz ormana. A gospodin Iksolit je drekavac s govornom manom, pa tako umjesto da stoji na krovu i da zavija kada je smrt u kući, on ispisuje UuuIiiUuuIiiUuu na cjeduljici koju potom ubacuje ispod vrata.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2001
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Smrt je neočekivano nestao! Ovo dovodi do haosa koji se uvijek javlja kada otkaže značajna javna služba. Duhovi i utvare ispunjavaju Disksvet. Aktivista u borbi za prava mrtvih Reg Šu (Ne morate ovo da trpite ležeći) odjednom ima više posla nego što je mogao i da sanja. A novopreminuli čarobnjak Vindl Puns budi se u kovčegu da bi shvatio da je vaskrsao u vidu leša. Ali, na Vindlu i na članovima ankmorporčke neustrašive grupe neupokojenih je da spasu svijet za žive. U međuvremenu, na maloj, udaljenoj farmi ispostavlja se da je mračni neznanac veoma dobar u radu kosom. Žetva je na pomolu. I sasvim drugačija bitka koja se mora dobiti. Artur Vinkings je, na primjer, postao vampir nakon što ga je ugrizao advokat. Šlepel, bauk, bio bi bolji u svom poslu da nije agorafobičan i da nema strah od izlaska iz ormana. A gospodin Iksolit je drekavac s govornom manom, pa tako umjesto da stoji na krovu i da zavija kada je smrt u kući, on ispisuje UuuIiiUuuIiiUuu na cjeduljici koju potom ubacuje ispod vrata.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter