Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Vragolije

Vragolije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-7710-609-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3150

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Imodžen Voterston uvijek se ponosila svojom samostalnošću, ali sada joj je potreban nepokolebljiv muškarac čeličnih nerava. Zato je pozvala Matijasa Maršala, zloglasnog erla od Kolčestera, u svoj dom u Gornjem Striklandu. Legendarni istraživač najbolje je rješenje za pomoć u postavljanju savršene klopke.

Njen plan je jednostavan: želi da obznani da je, zajedno sa antikvitetima svog pokojnog ujaka, naslijedila i mapu koja vodi do nezamislivog blaga. Uvjerena je u to da je njen neprijatelj spreman i na finansijsku propast samo da se domogne mitskog artefakta.

Kako bi se uvjerila da će nitkov zagristi mamac, Imodžen traži od Kolčestera da se pretvara da želi da je zavede kako bi se domogao mape. Međutim, u svem svom planiranju, Imodžen nije mogla ni da nasluti Kolčesterovu burnu reakciju na njen zahtjev, kao ni to da će pokleknuti pred njegovim šarmom. Nije očekivala i zloslutnu pretnju iz londonskog podzemlja koja je toliko opasna da će im ugroziti život.

  • Prevodilac: Slađana Trninić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Imodžen Voterston uvijek se ponosila svojom samostalnošću, ali sada joj je potreban nepokolebljiv muškarac čeličnih nerava. Zato je pozvala Matijasa Maršala, zloglasnog erla od Kolčestera, u svoj dom u Gornjem Striklandu. Legendarni istraživač najbolje je rješenje za pomoć u postavljanju savršene klopke. Njen plan je jednostavan: želi da obznani da je, zajedno sa antikvitetima svog pokojnog ujaka, naslijedila i mapu koja vodi do nezamislivog blaga. Uvjerena je u to da je njen neprijatelj spreman i na finansijsku propast samo da se domogne mitskog artefakta. Kako bi se uvjerila da će nitkov zagristi mamac, Imodžen traži od Kolčestera da se pretvara da želi da je zavede kako bi se domogao mape. Međutim, u svem svom planiranju, Imodžen nije mogla ni da nasluti Kolčesterovu burnu reakciju na njen zahtjev, kao ni to da će pokleknuti pred njegovim šarmom. Nije očekivala i zloslutnu pretnju iz londonskog podzemlja koja je toliko opasna da će im ugroziti život.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter