Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Zavet ljubavi

Zavet ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-10-01316-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1037

Broj strana:

256

Težina:

280 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Otmica usred dana na ulici užurbane prestonice. Ko je tajanstveni zlikovac koji se krije ispod crne svilene maske i šapuće joj prijetnje?

Sjmela i odlučna Amiti Donkaster navikla je na avanturu i rizik. Benedikt Stenbridž okusio je opasnost u raznim zemljama širom svijeta. Međutim, sada ih najveća prijetnja čeka na krajnje neočekivanom mjestu - u sopstvenom domu.
Na meti zloglasnog napadača, poznatog kao Mladoženja, našle su se brojne ženske žrtve. Mladoženja je njima odlučio da se pozabavi zbog njihovog sramnog ponašanja. Sada je opsjednut misijom da stane na put ljubavi između Amiti i Benedikta.

Za ovaj spretni par, koji se uvjek vješto snalazio u teškim situacijama, bjeg je uvjek predstavljao siguran izlaz iz nevolje. Međutim, ovog puta nemaju kuda: moraće da se suoče sa strahom koji Mladoženja sije po ulicama Londona - ali i sa sopstvenim osjećanjima od kojih nijedno od njih ne može da pobjegne.

Amanda Kvik u svom najboljem izdanju! - Kirkus

  • Originalni naziv: Otherwise engaged
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Otmica usred dana na ulici užurbane prestonice. Ko je tajanstveni zlikovac koji se krije ispod crne svilene maske i šapuće joj prijetnje? Sjmela i odlučna Amiti Donkaster navikla je na avanturu i rizik. Benedikt Stenbridž okusio je opasnost u raznim zemljama širom svijeta. Međutim, sada ih najveća prijetnja čeka na krajnje neočekivanom mjestu - u sopstvenom domu. Na meti zloglasnog napadača, poznatog kao Mladoženja, našle su se brojne ženske žrtve. Mladoženja je njima odlučio da se pozabavi zbog njihovog sramnog ponašanja. Sada je opsjednut misijom da stane na put ljubavi između Amiti i Benedikta. Za ovaj spretni par, koji se uvjek vješto snalazio u teškim situacijama, bjeg je uvjek predstavljao siguran izlaz iz nevolje. Međutim, ovog puta nemaju kuda: moraće da se suoče sa strahom koji Mladoženja sije po ulicama Londona - ali i sa sopstvenim osjećanjima od kojih nijedno od njih ne može da pobjegne. Amanda Kvik u svom najboljem izdanju! - Kirkus

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter