Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Vojvode su vječni

Vojvode su vječni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531435284

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5637

Broj strana:

312

Težina:

368 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Vojvode su vječni prva je knjiga iz serijala Tajni život hodajućih nevolja autorice Anne Harrington.

U LJUBAVI…

Edwardu Westoveru, vojvodi od Strathmorea, malošto je zanimljivije od krvavih bitaka, mračnih krčmi i slatke osvete. Porazivši svoga najgoreg neprijatelja, Edward mu oduzima sve što posjeduje – uključujući njegovu kćer. Njegov je plan: zaposliti guvernantu, pobrinuti se za miraz, udati je i nastaviti svoj osvetnički pohod. Ali naum će mu pasti u vodu kad sazna da je njegova nova štićenica prekrasna, prgava i potpuno neodoljiva.

… I RATU…

Kate Benton je osupnuta. Tko je ovaj umišljeni muškarac, koji je tako naprasito zaposjeo njezin dom i život? Dat će sve od sebe da ga istjera iz Kuće Brambly. Ali hladni se dani pretvaraju u vrele noći. Kate opaža dobrotu ispod Edwardove okrutne maske, a njegova neobuzdana strast oduzima joj dah. Toliko toga ne zna o njemu. Ali usudi li se ovom vražjem vojvodi predati svoj posjed, svoj život i svoje srce?

… SVE JE DOZVOLJENO.

  • Originalni naziv: Dukes Are Forever
  • Prevodilac: Ira Martinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vojvode su vječni prva je knjiga iz serijala Tajni život hodajućih nevolja autorice Anne Harrington. U LJUBAVI… Edwardu Westoveru, vojvodi od Strathmorea, malošto je zanimljivije od krvavih bitaka, mračnih krčmi i slatke osvete. Porazivši svoga najgoreg neprijatelja, Edward mu oduzima sve što posjeduje – uključujući njegovu kćer. Njegov je plan: zaposliti guvernantu, pobrinuti se za miraz, udati je i nastaviti svoj osvetnički pohod. Ali naum će mu pasti u vodu kad sazna da je njegova nova štićenica prekrasna, prgava i potpuno neodoljiva. … I RATU… Kate Benton je osupnuta. Tko je ovaj umišljeni muškarac, koji je tako naprasito zaposjeo njezin dom i život? Dat će sve od sebe da ga istjera iz Kuće Brambly. Ali hladni se dani pretvaraju u vrele noći. Kate opaža dobrotu ispod Edwardove okrutne maske, a njegova neobuzdana strast oduzima joj dah. Toliko toga ne zna o njemu. Ali usudi li se ovom vražjem vojvodi predati svoj posjed, svoj život i svoje srce? … SVE JE DOZVOLJENO.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter