Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Što lord zaželi

Što lord zaželi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531433815

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4319

Broj strana:

305

Težina:

368 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Što lord zaželi peti je nastavak iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.

Dominick Mercer, markiz od Ellswortha, vodi dvostruki život. U javnosti je jedan od najistaknutijih članova engleskoga visokog društva. Ali u stvarnosti, on je zloglasni talijanski slikar Domenico Vincenzo, čije vizionarske slike nadmašuju jedino glasine o njegovu skandaloznom životu. Odlučan je naslikati remek-djelo i napokon se potpisati svojim pravim imenom te se tako osloboditi okova svoga tajnog identiteta. Ah, kad bi tajne bile tako jednostavne…

Nimalo mu ne pomaže činjenica da mu je model jedna od najneobičnijih žena koje je ikad upoznao i jedina uz koju može dovršiti svoje remek-djelo.

Eve Winslow odlučna je u želji da proživi život punim plućima skačući od avanture do avanture. Zato, kad je nesporazum dovede u Vincenzov atelijer, jednostavno ne može odoljeti njegovu prijedlogu da je ovjekovječi na platnu. Uskoro se Eveina avantura pretvara u skandal, a spasiti je može jedino čovjek koji je uzrok njezinih nevolja – čovjek kojemu ništa nije preče od njegove umjetnosti, uključujući ljubav.

  • Originalni naziv: What a Lord Wants
  • Prevodilac: Andrej Bukarica
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Što lord zaželi peti je nastavak iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove. Dominick Mercer, markiz od Ellswortha, vodi dvostruki život. U javnosti je jedan od najistaknutijih članova engleskoga visokog društva. Ali u stvarnosti, on je zloglasni talijanski slikar Domenico Vincenzo, čije vizionarske slike nadmašuju jedino glasine o njegovu skandaloznom životu. Odlučan je naslikati remek-djelo i napokon se potpisati svojim pravim imenom te se tako osloboditi okova svoga tajnog identiteta. Ah, kad bi tajne bile tako jednostavne… Nimalo mu ne pomaže činjenica da mu je model jedna od najneobičnijih žena koje je ikad upoznao i jedina uz koju može dovršiti svoje remek-djelo. Eve Winslow odlučna je u želji da proživi život punim plućima skačući od avanture do avanture. Zato, kad je nesporazum dovede u Vincenzov atelijer, jednostavno ne može odoljeti njegovu prijedlogu da je ovjekovječi na platnu. Uskoro se Eveina avantura pretvara u skandal, a spasiti je može jedino čovjek koji je uzrok njezinih nevolja – čovjek kojemu ništa nije preče od njegove umjetnosti, uključujući ljubav.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter