Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Viza za nebo

Viza za nebo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vanja Bulić


ISBN:

978-86-521-2310-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5424

Broj strana:

312

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autor bestselera Simeonov pečat, Jovanovo zaveštanje, Dosije Bogorodica i Teslina pošiljka.

Gde se krije rukopis koji će promeniti istoriju?

Viza za nebo je onespokojavajući roman o tabloidnoj Srbiji koja je zagazila u nemoral, krv i bezakonje.

U svom novom romanu Vanja Bulić nastavlja da prati uzbudljiva istraživanja novinara „crne hronike“ Novaka Ivanovića, ovoga puta povodom ubistva vlasnika noćnog kluba Laleta Svica, nekadašnjeg žestokog momka sa beogradskog asfalta. Kada iz noćnog kluba dobije anonimni poziv, sa obaveštenjem da je njegov vlasnik ubijen, i kada shvati da policija zanemaruje i zataškava zločin, ovaj beskompromisni novinar upustiće se u traganje za pozadinom krvavog događaja.

Polako postaje jasno da je ubijeni bio upleten u mrežu korupcije, spregu vlasti i kriminala i u seks-afere. Osim toga, poslao je zagonetnu poruku tako što je u smrtnom času razdrljio košulju i otkrio grudi na kojima je imao istetoviranog Belog anđela, repliku čuvene mileševske freske. Novak počinje da piše seriju članaka i da povezuje skrivene i moćne protagoniste jedne dalekosežne zavere. Ali traganje za istinom prekinuće otmica njegovog sina, i Novak će se naći u nezavidnoj situaciji da mora da ga spase tako što će u svojim tekstovima zametnuti pravi trag…

Događaji koji slede smenjuju se kao na filmu: bivši i sadašnji moćnici vuku konce iz senke, prošlost i sadašnjost povezani su beskrupuloznim igrama, a nevidljivi igrači ne prezaju da zarad ličnog bogaćenja posegnu i za najvrednijim kulturnim svetinjama.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor bestselera Simeonov pečat, Jovanovo zaveštanje, Dosije Bogorodica i Teslina pošiljka. Gde se krije rukopis koji će promeniti istoriju? Viza za nebo je onespokojavajući roman o tabloidnoj Srbiji koja je zagazila u nemoral, krv i bezakonje. U svom novom romanu Vanja Bulić nastavlja da prati uzbudljiva istraživanja novinara „crne hronike“ Novaka Ivanovića, ovoga puta povodom ubistva vlasnika noćnog kluba Laleta Svica, nekadašnjeg žestokog momka sa beogradskog asfalta. Kada iz noćnog kluba dobije anonimni poziv, sa obaveštenjem da je njegov vlasnik ubijen, i kada shvati da policija zanemaruje i zataškava zločin, ovaj beskompromisni novinar upustiće se u traganje za pozadinom krvavog događaja. Polako postaje jasno da je ubijeni bio upleten u mrežu korupcije, spregu vlasti i kriminala i u seks-afere. Osim toga, poslao je zagonetnu poruku tako što je u smrtnom času razdrljio košulju i otkrio grudi na kojima je imao istetoviranog Belog anđela, repliku čuvene mileševske freske. Novak počinje da piše seriju članaka i da povezuje skrivene i moćne protagoniste jedne dalekosežne zavere. Ali traganje za istinom prekinuće otmica njegovog sina, i Novak će se naći u nezavidnoj situaciji da mora da ga spase tako što će u svojim tekstovima zametnuti pravi trag… Događaji koji slede smenjuju se kao na filmu: bivši i sadašnji moćnici vuku konce iz senke, prošlost i sadašnjost povezani su beskrupuloznim igrama, a nevidljivi igrači ne prezaju da zarad ličnog bogaćenja posegnu i za najvrednijim kulturnim svetinjama.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter